ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Ατομικές κις λορέν

Ατομικές κις λορέν



Υλικά

6 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 μεγάλα αβγά
3/4 φλ. τσαγιού γάλα
1 κ. σ. χυμό λεμόνι
1 1/2 κ. σ. φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο
2 φλ. τσαγιού κίτρινο τυρί κομμένο σε κύβους

Εκτέλεση

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 175 βαθμούς.
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά σοτάρετε το μπέικον και το κρεμμύδι για περίπου 5 λεπτά, μέχρι το μπέικον να γίνει τραγανό.
Στραγγίστε και αφήστε στην άκρη.
Σε ένα μπολ χτυπήστε τα αβγά και ρίξτε σε αυτά το γάλα, το χυμό λεμόνι, το μαϊντανό, το τυρί, το μπέικον και το κρεμμύδι και ανακατέψτε καλά το μείγμα.
Λαδώστε ελαφρώς τα φορμάκια για μάφιν και ψήστε για 10- 15 λεπτά στον προθερμασμένο φούρνο, μέχρι οι κις σας να αποκτήσουν ένα χρυσαφένιο χρώμα.
Βγάλτε από τον φορύνο και αφήστε να κρυώσουν.
Αφαιρέστε τις κις από τις φόρμες προσεκτικά με μία σπάτουλα.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 10:31]  Κοτόπουλο «πεταλούδα» στη σχάρα
[χθες 09:49]  Αυγά γεμιστά με σος αβοκάντο και...
[χθες 10:53]  Μανιτάρια φρικασέ µε αλευρολέµονο
[χθες 10:17]  Μπιφτέκια γαλοπούλας με γιαούρτι
[χθες 10:30]  Ζυμαρικά με σάλτσα πεκορίνο και...
[χθες 10:39]  Σπετσατίνο ή το σπετσοφάι α-λά...
[χθες 11:42]  Νιόκι με λουκάνικο και μοτσαρέλα
[χθες 10:24]  Φοκάτσια με καραμελωμένα κρεμμύδια...








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [00:43:49]