ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Γαστρονομία
Σουφλέ με μπρόκολο και ζαμπόν
20/03/2019
[01:00]


Υλικά για 4 άτομα 1 μεγάλο πακέτο φρυγανιές 1 λίτρο γάλα 2 κουταλιές βούτυρο 10 φέτες τυρί γκούντα 6 φέτες ζαμπόν 1 ντομάτα κομμένη σε κύβους ½ μπρόκολο κομμένο σε κύβους 400 γραμμάρια τυρί γκούντα τριμμένο 4 αβγά Εκτέλεση Σε μια κατσαρόλα ζεματάμε το μπρόκολο για 5 λεπτά και αφήνουμε να κρυώσει. Σε ένα μεσαίο ταψί βάζουμε μια στρώση φρυγανιές... 
 

 
Μπρουσκέτα με γαρίδες Φριτάτα µε πατάτες και τυρί Φοκάτσια με ντοματίνια
 
Ροή ειδήσεων κατηγορίας








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [05:22:16]