Οι «διαβολοβδομάδες» του Προμηθέα έως τα Χριστούγεννα!

Ο Προμηθέας έχει να διανύσει ανηφορικό δρόμο μέχρι τα Χριστούγεννα, δίνοντας δυο παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα, ένα για το πρωτάθλημα κι ένα για το Eurocup.

Οι «διαβολοβδομάδες» του Προμηθέα έως τα Χριστούγεννα! Ανήφορος για τον Προμηθέα και τον Γκάντι μέχρι τα Χριστούγεννα

Στην Ευρωλίγκα το λέμε «διαβολοβδομάδα». Ο Προμηθέας το βιώνει ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς από εδώ και πέρα και μέχρι – θέλουμε να ελπίζουμε… – τον Μάιο του 2022, το πατρινό συγκρότημα θα δίνει δυο παιχνίδια την εβδομάδα λόγω των παράλληλων υποχρεώσεών του σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Ο Λουίς Κασιμίρο, πάντως, το χαρακτήρισε «διασκεδαστικό» και «απολαυστικό», καθώς – όπως κάθε άνθρωπος του μπάσκετ – γνωρίζει πολύ καλά ότι το να δίνεις συνεχόμενα παιχνίδια είναι πολύ καλύτερο (και σίγουρα λιγότερο ανιαρό) από το να κάνεις κάθε μέρα προπόνηση για να δίνεις έναν μόνο αγώνα, κάθε Σάββατο.
Βεβαίως, ο πήχης στον Προμηθέα έχει ανέβει πολύ τα τελευταία χρόνια και οι παίκτες της ομάδας δεν είναι πρωτάρηδες στο να βρίσκονται συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι, έστω κι αν αυτήν την εβδομάδα όλα τα παιχνίδια είναι εντός Πατρών (δυο στο «Τόφαλος» κι ένα στην Περιβόλα). Θα χρειαστεί, ωστόσο, καλή διαχείριση, καθώς και συντήρηση δυνάμεων, καθώς ειδικά από τώρα μέχρι και τα Χριστούγεννα ακολουθεί ένας μεγάλος Γολγοθάς για τους «Προμηθείς».
Δείτε και μόνοι σας:
Χθες 26/10: Με Γκραν Κανάρια στο «Τόφαλος» (Eurocup).
30/10: Με Απόλλωνα στην Περιβόλα (Basket League).
2/11: Με Μπουργκ στη Γαλλία (Eurocup).
6/11: Με Αρη στο «Τόφαλος» (Basket League).
10/11: Με Μπούρσασπορ στο «Τόφαλος» (Eurocup).
13/11: Με Ιωνικό στον «Πλάτωνα» (Basket League).
17/11: Με Ουλμ στη Γερμανία (Eurocup).
20/11: Με Κολοσσό Ρόδου στην Πάτρα (Basket League).
4/12: Με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (Basket League).
8/12: Με Μπουντούτσνοστ στην Πάτρα (Eurocup).
11/12: Με το Λαύριο στο «Τόφαλος» (Basket League).
15/12: Με Βίρτους Μπολόνια στην Ιταλία (Eurocup).
18/12: Με Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (Basket League).
21/12: Με τη Βενέτσια στην Πάτρα (Eurocup).
Πόσες νίκες θα πάρει ο Προμηθέας σε αυτά τα παιχνίδια; Αυτό θα φανεί στο τέλος της διαδρομής, το σίγουρο, όμως, είναι ότι αν το πατρινό συγκρότημα πάρει τουλάχιστον 8 με 10 νίκες, τότε θα είναι σε πολύ καλό δρόμο και στην Ελλάδα και στις υποχρεώσεις του στο εξωτερικό. Βασικό ζητούμενο φυσικά θα είναι η διατήρηση του αήττητου της έδρας, καθώς, μέχρι στιγμής, οι «Προμηθείς» έχουν ηττηθεί στην Πάτρα μόνο από τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Super Cup (για την ίδια διοργάνωση έχουν επικρατήσει στο «Τόφαλος» επί της ΑΕΚ), αλλά και από την Γκραν Κανάρια για το Eurocup, ενώ για το πρωτάθλημα έχουν νικήσει στην έδρα τους τον ΠΑΟΚ και τη Λάρισα.

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ