Νέα διπλή μάχη για την Ακαδημία των Σπορ

Η Ακαδημία των Σπορ ετοιμάζεται για τη διπλή αγωνιστική υποχρέωση τόσο σε επίπεδο Γυναικών, όσο και σε επίπεδο Ανδρών στην Α2 Εθνική.

Νέα διπλή μάχη για την Ακαδημία των Σπορ Η φωτογραφία είναι από τον πρώτο αγώνα των Γυναικών της Ακαδημίας των Σπορ με αντίπαλο τον Πολυνίκη Ναυπλίου

Για τη 2η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Γυναικών του χάντμπολ η Ακαδημία των Σπορ υποδέχεται το Σάββατο στην σάλα «Κώστας Πετρόπουλος» στις 6μ.μ. την ομάδα της Δόξας Βύρωνα. Η δεύτερη αγωνιστική παρουσία στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών αναμένεται να είναι καλύτερη από την πρώτη, μιας και σίγουρα θα έχει ξεπεραστεί το άγχος της πρεμιέρας (ήταν και ο βασικότερος λόγος που ηττήθηκαν οι «πράσινες») και τα κορίτσια με πιο ελεύθερο παιχνίδι θα προσπαθήσουν να πραγματοποιήσουν μια αρκετή καλή εμφάνισή απέναντι σε μια πολύ έμπειρη ομάδα.

Αρκετός κόσμος αναμένεται να προσέλθει στο «Κώστας Πετρόπουλος» που εάν κρίνουμε από τον πρώτο αγώνα οι Πατρινοί έδειξαν ότι αγαπούν το γυναικείο χάντμπολ που τους έχει προσφέρει κατά το παρελθόν αρκετές δόξες και επιτυχίες που συνδέονται με πρωταθλήματα και κύπελλα Ελλάδος, συμμετοχές σε Ευρωπαϊκούς αγώνες με τον ομάδα της ΑΣΕ Ορμή Λουξ.

Η διοίκηση της Πατρινής ομάδας τονίζει για άλλη μια φορά και κάνει παράκληση προς τους φιλάθλους να τηρούν το υγειονομικό πρωτόκολλο αγώνων, να κάθονται αραιά στις κερκίδες και να φορούν τις προστατευτικές μάσκες.

Η ομάδα των Ανδρών για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής θα ταξιδέψει στην Αθήνα, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας την ομώνυμη ομάδα του ΟΦΝΙ την Κυριακή στις 4.30μ.μ. Αρκετά είναι τα προβλήματα της ομάδας του Γιάννη Παπαγιαννόπουλου μιας και αρκετοί παίκτες όλη την εβδομάδα ταλαιπωρούνται από ίωση που δεν τους επέτρεπε να προπονηθούν κανονικά. Επειδή, όμως, δεν υπάρχουν περιθώρια για χαλάρωση και ο Κυριακάτικος αγώνας είναι πάρα πολύ σημαντικός για την συνέχεια του πρωταθλήματος, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η ομάδα παλεύει όλα τα παιχνίδια μέσα έξω, αυτό αναμένεται να κάνει και την Κυριακή στη Νέα Ιωνία.

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ