Αιγιάλεια: Σήμερα η κρίσιμη νύχτα για τον προϋπολογισμό

Σύμφωνα με διαρροές, υπάρχει το ενδεχόμενο της πιθανής αμοιβαίας υποχώρησης, τόσο της δημοτικής αρχής Καλογερόπουλου όπως και της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γούτο προκειμένου να “προχωρήσει” το θέμα του προϋπολογισμού.

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

«Συναγερμός» έχει σημάνει στον Δήμο Αιγιάλειας -που παραμένει χωρίς προϋπολογισμό από την 1η Ιουνίου- ενόψει της τέταρτης προσπάθειας ψήφισης ενός έγκυρου σήμερα στις 8 το βράδυ στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, που αποτελεί και την μοναδική διέξοδο, αφότου η «Αποκεντρωμένη» ακύρωσε και την τελευταία εναλλακτική πρόταση, που υπερφηφίστηκε από τις δημοτικές παρατάξεις Γούτου και Παπακωνστατινόπουλου.

Τις τελευταίες ώρες, έχουν υπάρξει πάντως διαρροές, για πιθανή αμοιβαία υποχώρηση, τόσο της δημοτικής αρχής Καλογερόπουλου (επί συγκεκριμένων δεσμευμένων κωδικών) όπως και της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γούτου, που σίγουρα θα εγκαταλείψει την στήριξη της εναλλακτικής μεταφοράς κονδυλίων από την ΔΗΚΕΠΑ σε άλλες ανάγκες. Τίποτε ωστόσο δεν προεξοφλεί μια τέτοια εξέλιξη, καθότι το θέμα έχει προσλάβει έντονα χαρακτηριστικά πολιτικού «γοήτρου» εκατέρωθεν.

Εφόσον ωστόσο ξαναψηφιστεί, ήδη άκυρος προϋπολογισμός, ως μη σύννομος, θα θεωρηθεί ζημία του δήμου και οι πειθαρχικές κυρώσεις κατά δημοτικών συμβούλων, αυτή τη φορά θα πρέπει θεωρούνται κάτι παραπάνω από δεδομένες.

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ