Άνοιξε στην Πάτρα το πρώτο καφέ-ζαχαροπλαστείο για σκύλους!

Το επίκεντρο θα είναι πάντα οι σκύλοι οι οποίοι θα κάθονται, θα πίνουν το φρέσκο τους νεράκι και θα τρώνε τις χειροποίητες λιχουδιές 

Άνοιξε στην Πάτρα το πρώτο καφέ-ζαχαροπλαστείο για σκύλους! Ο σκύλος σου, μπορεί πράγματι να καταναλώσει άφοβα οποιαδήποτε λιχουδιά!

Στην Πάτρα υπήρχαν και υπάρχουν αρκετά μέρη pet friendly που μπορούσαν και φιλοξενούσαν τους μικρούς τετράποδους φίλους μας την ώρα που πίναμε καφέ ή τρώγαμε το φαγητό μας!

Άνοιξε στην Πάτρα το πρώτο καφέ-ζαχαροπλαστείο για σκύλους!

Το απόλυτο dog spot θα το βρείτε στο πεζόδρομο της Παντανάσσης

Πλέον τα σκυλάκια έχουν το δικό τους cafe – ζαχαροπλαστείο που άνοιξε στον πεζόδρομο της Παντανάσσης πριν λίγο καιρό.

Όταν λέμε “δικό τους” εννοούμε το πρώτο cafe που άνοιξαν οι ευρηματικοί ιδιοκτήτες στο κέντρο της πόλης και αποτελεί έναν κουλ χώρο όπου τα πιστά τετράποδα πλάσματα απολαμβάνουν γλυκά τούρτες και λιχουδιές που κάνουν ακόμα και τους ανθρώπους, να ζηλεύουν.

Οι φιλόζωοι ιδιοκτήτες εμπνεύστηκαν το dog lounge χώρο που τηρεί όλες τις διατάξεις υγιεινής και υπόσχονται ανέμελες και χαριτωμένες στιγμές για τους σκύλους μας.

Εκεί μπορεί να βρει κάποιος φρέσκα γλυκίσματα και λιχουδιές από αγνά υλικά χωρίς συντυρηρικά και πρόσθετα προσαρμοσμένα στις διατροφικές ανάγκες των τετράποδων φίλων μας.

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ