Φλύαροι οι Ισπανοί, το «Χ» οι Σουηδοί (0-0)

Φλύαροι οι Ισπανοί, το «Χ» οι Σουηδοί (0-0)

Η πρώτη ισοπαλία στο Euro 2020 είναι γεγονός. Και μάλιστα σε ένα ματς όπου δεν το περίμενε κανείς πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Η Ισπανία δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της Σουηδίας με το τελικό 0-0 να αφήνει τους παίκτες του Λουίς Ενρίκε απογοητευμένους και αντίθετα τους ποδοσφαιριστές του Άντερσεν ικανοποιημένους.

Οι Ισπανοί ήταν περισσότερο φλύαροι και άστοχοι στη διάρκεια του 90λεπτου ενώ από την άλλη οι Σουηδοί που από το πρώτο λεπτό έπαιξαν για το ισόπαλο αποτέλεσμα είχαν κλασικότερες ευκαιρίες με δοκάρι του Ίσακ και τον Μπεργκ να αστοχεί από κοντινή απόσταση.

Οι τυπικά γηπεδούχοι μετά το 80′ προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη και έκαναν τέσσερις ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά χωρίς όμως να παραβιάσουν την εστία του Όλσεν ο οποίος ήταν εξαιρετικός.

Το ματς ξεκίνησε με την Ισπανία να έχει την υπεροχή στην αναμέτρηση και να προσπαθεί να πολιορκήσει την άμυνα της Σουηδίας με στόχο να πάρει ένα γρήγορο προβάδισμα. Ο Όλμο ήταν ο εκφραστής των περισσότερων επιθετικών ενεργειών των Ισπανών που όμως βρήκαν μπροστά τους μια συμπαγής άμυνα και έναν εκπληκτικό Όλσεν ο οποίος όποτε χρειάστηκε κράτησε το μηδέν.

Είναι χαρακτηριστικό πως η Σουηδία στο πρώτο εικοσάλεπτο δεν είχε περάσει καν στο μισό της Ισπανίας και δεν είχε απειλήσει ούτε μια φορά την εστία. Το έκανε κατά λάθος στο 36′ σε μία σέντρα σουτ από τα δεξιά με τον γκολκίπερ των Ισπανών να απομακρύνει.

Δύο λεπτά αργότερα ο Μοράτα έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν η μπάλα βρέθηκε μπροστά του μετά από το πρώτο λάθος στην άμυνα των Σουηδών αλλά αστόχησε.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι όμως ήταν αυτοί που έφτασαν πρώτοι κοντά στο γκολ στο 41′ με τον Ίσακ να παίρνει την πάσα του Μπεργκ να μπαίνει στην περιοχή, να κάνει την προσποίηση και εν συνεχεία το σουτ με τον Γιορέντε να διώχνει πάνω στη γραμμή και να στέλνει τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι και αυτή κατέληξε στα χέρια του Σιμόν.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Σιμόν, Μάρκος Γιορέντε, Τόρες, Λαπόρτ, Άλμπα, Κόκε, Ρόδρι (66′ Τιάγκο Αλκάνταρα), Πέδρι, Τόρες, Μοράτα (66′ Σαράμπια), Όλμο

ΣΟΥΗΔΙΑ: Όλσεν, Λούστιγκ, Λίντελεφ, Ντάνιελσον, Αουγκούστινσον, Λάρσον, Όλσον, Έκνταλ, Φόρσμπεργκ, Μπεργκ, Ίσακ

(34) Spain vs Sweden | 0 – 0 | Highlights | resumen completo – YouTube

 

(34) Spain vs Sweden 0-0 – All Gоals & Extеndеd Hіghlіghts – 2021 HD – YouTube

 

(34) Spain vs Sweden 0-0 – All Gоals & Extеndеd Hіghlіghts – 2021 HD – YouTube

 

 

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ