Ιωάννινα – Εφοπλιστές, επιχειρηματίες και πολλοί ακόμα στον γάμο του καλοκαιριού!

Στην περιοχή βρίσκονται συνεργεία που διαμορφώνουν το χώρο που θα γίνει το μεγάλο γλέντι μετά την τελετή η οποία θα γίνει στην εκκλησία στο πανέμορφο Πάπιγκο

Ιωάννινα - Εφοπλιστές, επιχειρηματίες και πολλοί ακόμα στον γάμο του καλοκαιριού!

Συνεχίζονται σε εντατικούς ρυθμούς οι προετοιμασίες για τον γάμο του Αντώνη Λαιμού και της Μαρίκας Αράπογλου απόψε το βράδυ στο Πάπιγκο.

Υψηλοί προσκεκλημένοι θα φτάσουν από την Αθήνα για να παραστούν στην πιο σημαντική στιγμή του ζευγαριού που έχει αγαπήσει την περιοχή και αναμένεται να κάνει κι άλλες επενδύσεις.Ο Αντώνης Λαιμός και η Μαρίκα Αράπογλου θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου και έχουν καλέσει αγαπημένους φίλους και συγγενείς για να το γιορτάσουν. Μεταξύ αυτών, σύμφωνα του ipeirotika.gr, είναι και ο πρώην διεθνής άσος της Αγγλίας, Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Από καλλιτεχνικούς κύκλους των Αθηνών, από το γάμο δεν θα μπορούσε να λείπει και ένα πρώτο όνομα της μουσικής σκηνής της χώρας. Και αυτός είναι ο Αντώνης Ρέμος ο οποίος θα τραγουδήσει στο γάμο αναλαμβάνοντας το ελληνικό ρεπερτόριο μιας και για το ξένο θα υπάρχει ακόμη ένα γνωστό όνομα.

Η πληρότητα στα καταλύματα, όπως είναι λογικό, αγγίζει το 100% μιας και ταυτόχρονα η περίοδος του γάμου συμπίπτει με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ