Το τηλεφώνημα του Βασίλη Γεωργίου για τον Απόλλωνα και το Euro…

Το τηλεφώνημα του Βασίλη Γεωργίου για τον Απόλλωνα και το Euro...

Ο Γιώργος Αναστασόπουλος δεν είναι απλά ένας κορυφαίος δημοσιογράφος. Ξέρει και ποδόσφαιρο. Από το αθλητικό ρεπορτάζ ξεκίνησε άλλωστε, ενώ έχει παίξει και μπάλα σε τοπικό επίπεδο, αλλά κι έχει διατελέσει και στέλεχος στο παλιό Πάτραι.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» ανέλυσε «on air» στο Super B τους Ομίλους της α΄ φάσης του Euro, καθώς επίσης και τα ζευγάρια της φάσης των «16», με την «Π» να έχει έντονο χρώμα στην εκπομπή «Eurotime» του Κώστα Λαμπρόπουλου στο φινάλε της α΄ φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Παράλληλα, ο Γ. Αναστασόπουλος αποκάλυψε ότι πριν βγει στον αέρα δέχθηκε κλήση από τον παλαίμαχο δημοσιογράφο Βασίλη Γεωργίου, ο οποίος ήταν συγκινημένος για την άνοδο του Απόλλωνα στη Basket League. Και πως να μην είναι χαρούμενος, άλλωστε, ο άνθρωπος που συνέδεσε την φωνή με την ιστορική επιτυχία της ΑΕΚ το 1968, καθώς ο ίδιος υπήρξε και παίκτης του Απόλλωνα, αλλά και υπεύθυνος Επικοινωνίας του συλλόγου για πολλά χρόνια.

Τέλος, ο Γιώργος Αναστασόπουλος έστειλε κι ένα μήνυμα σε Απόλλωνα και Προμηθέα. «Ο συναγωνισμός είναι η λέξη κλειδί για να πορευτούν την επόμενη ημέρα στην ίδια κατηγορία ο Απόλλων και ο Προμηθέας», ήταν η συμβουλή του πολύπειρου δημοσιογράφου. για τη νέα σεζόν.

Το τηλεφώνημα του Βασίλη Γεωργίου για τον Απόλλωνα και το Euro...

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ