Καλές εμφανίσεις από τους αθλητές-τριες του Αρίωνα

Σε καλό δρόμο οι νεαροί αθλητές που άφησαν πολλές υποσχέσεις στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ-16

Καλές εμφανίσεις από τους αθλητές-τριες του Αρίωνα

Πολύ καλές εμφανίσεις που συνοδεύτηκαν από μετάλλια και ρεκόρ πραγματοποίησε η νέα φουρνιά των μικρών αθλητών και αθλητριών του ΑΓΣ ΑΡΙΩΝ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ-16 που έγινε στο  Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Δυνατό ξεκίνημα είχαμε το απόγευμα του Σαββάτου από τον Φίλιππα Χριστόπουλο στα 1.200 μ. όπου ο αθλητής του Βασίλη Σουβαλιώτη κάνοντας σωστή διαχείριση του αγώνα, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα, δεν δυσκολεύτηκε να επιβεβαιώσει τις προβλέψεις και με επίδοση κοντά στο ρεκόρ του (3.30.03) κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Στην ίδια κούρσα ο Κώστας Τσιλιγιάννης τερμάτισε στην 12η θέση (3.57.09) κερδίζοντας πολλές εμπειρίες από την συμμετοχή του. Συνέχεια των καλών εμφανίσεων είχαμε με την Βασιλική Τζαμάκου στα 1.200 μ. να ξεπερνά τις προβλέψεις και να κατακτά την 4η θέση μετά από μια εξαιρετική επίσης κούρσα με επίδοση 3.57.31.

Νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, η Τζίνα Παπαδημητρίου, με μόνο πέντε προπονήσεις στα εμπόδια, κατέβηκε στον τελικό των 80 μ. εμπ. τερμάτισε στην 5η θέση με επίδοση 15.24 αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Δύο ώρες αργότερα μαζί με την Αγγελική Γκουτσοπούλου, τον Μανώλη Τσιλιγιάννη και τον Γιάννη Μητρόπουλο συμμετείχαν στην μικτή σκυταλοδρομία 4Χ200μ. κατεβάζοντας κατά 7΄΄ την επίδοση του διασυλλογικού και με νέο ρεκόρ συλλόγου (1.50.79) τερμάτισαν στην 11η θέση. Η βραδιά έκλεισε με την απολαυστική εμφάνιση της ομάδας σκυταλοδρομίας 3Χ1.200 μ. με την Βασιλική Τζαμάκου, την Δέσποινα Λεκατσά και την Αποστολία Φραντζή να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και να κατακτούν το χάλκινο μετάλλιο επίσης με νέο ρεκόρ συλλόγου (12.34.22).

Η βαθμολογική συγκομιδή για τον Αρίωνα ανήλθε σε 23 βαθμούς που του έδωσαν την 24η θέση (3ος στην Πάτρα) μεταξύ 54 συλλόγων που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα. Η διοίκηση του συλλόγου εξέφρασε τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν και στους προπονητές τους, και ευχήθηκε καλή επιτυχία στη Βασιλική Τζαμάκου που θα αγωνιστεί στα 3.000 μ. στο Πανελλήνιο Κ-18 στο Βόλο.

Καλές εμφανίσεις από τους αθλητές-τριες του Αρίωνα Καλές εμφανίσεις από τους αθλητές-τριες του Αρίωνα

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ