Πάτρα-Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας: Ζητείται να καταγραφούν ποιοι δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν – Τι λέει το έγγραφο

“Να πάρει πίσω η Διοίκηση το κατάπτυστο απειλητικό της έγγραφο, στο οποίο απαντάμε με την απεργία-αποχή της ΠΟΕΔΗΝ, που υφίσταται, που συμμετέχουμε και που μας καλύπτει όλους” αναφέρει ανακοίνωση του Σωματείου Ιπποκράτης σχετικά με το έγγραφο της διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών “Αγ. Ανδρέας”.

Πάτρα-Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας: Ζητείται να καταγραφούν ποιοι δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν - Τι λέει το έγγραφο

Η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών “Αγ. Ανδρέας” ζητά με έγγραφό της μέχρι τις 25 Αυγούστου να καταγραφούν από τους υπευθύνους των τμημάτων όσοι εργαζόμενοι δεν έχουν εμβολιαστεί. Παράλληλα, στο έγγραφο τονίζεται πως δεν θα δοθεί άδεια σε κανέναν εργαζόμενο ανεμβολίαστο μετά τις 31 Αυγούστου, ενώ από την 1η Σεπτεμβρίου θα τεθούν σε αναστολή εργασίας όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί.

 

Η ανακοίνωση του Σωματείου εργαζομένων Ιπποκράτης:    

Σας κοινοποιούμε παρακάτω το ΝΕΟ ΕΓΓΡΑΦΟ της Διοίκησης, που έχει να κάνει με την άσκηση πίεσης των ανεμβολίαστων Συναδέλφων μας, στα πλαίσια της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών, Ένα έγγραφο που, πέρα από τίς παρανομίες που περιλαμβάνει, απειλεί ευθέως και τούς Συναδέλφους μας, αυτούς που κατέχουν θέσεις ευθύνης και όχι μόνον.
Απαντώντας λοιπόν σε αυτό το έγγραφο, που επιβεβαιώνει όλα όσα είχαμε πεί με την έκδοση του πρώτου σχετικού εγγράφου, όπου έτρεξε να δείξει τις εχθρικές πρός τούς Συναδέλφους μας προθέσεις του, γνωρίζουμε σε όλους και κυρίως στην Διοίκηση που νομίζει ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς, ότι:
1. Δεν έχει κανένα δικαίωμα αναστολής των ΑΔΕΙΩΝ, ούτε για τούς λόγους που επικαλείται, δεδομένου ότι αυτό δεν προβλέπεται από πουθενά.
2. Δεν μπορεί κανένας προϊστάμενος να θέσει κανέναν εργαζόμενο εκτός προγράμματος χωρίς σχετική απόφαση του οργάνου που προΐσταται στόν χώρο μας.
Απέναντι λοιπόν και σ΄ αυτό το ΝΕΟ ΕΓΓΡΑΦΟ του ΔΙΟΙΚΗΤΗ, ΑΠΑΝΤΑΜΕ με την ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ της ΠΟΕΔΗΝ, η οποία ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ και στην οποία σαφώς ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ.
Καλούμε λοιπόν ΟΛΟΥΣ τούς Συναδέλφους μας, να μην καταθέσει κανένας-κανένα πιστοποιητικό και σε κανέναν.
Καλούμε παράλληλα την Διοίκηση να πάρει πίσω αυτό το κατάπτυστο έγγραφό της και να σταματήσει Αμέσως τις πιέσεις και τις απειλές πρός τούς Συναδέλφους μας, σεβόμενη ώς οφείλει την νομιμότατη σχετική ΑΠΕΡΓΙΑ -ΑΠΟΧΗ του κλάδου μας.

 

Πάτρα-Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας: Ζητείται να καταγραφούν ποιοι δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν - Τι λέει το έγγραφο

 

 

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ