Ίσωμα: Σε εξέλιξη οι εργασίες οδοποιίας – Συνάντηση Μπονάνου με Μπαρή

Mε τον Δήμαρχο Ερυμάνθου Θεόδωρο Μπαρή και τους προέδρους των Κοινοτήτων Βασιλικού Θ. Χρόνη, Ισώματος Κ. Αποστολόπουλο και Φαρρών Δ. Σουβαλιώτη, συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος.

Ίσωμα: Σε εξέλιξη οι εργασίες οδοποιίας - Συνάντηση Μπονάνου με Μπαρή

Η συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπου Μπονάνου με τον Δήμαρχο Ερυμάνθου Θεόδωρο Μπαρή και τους προέδρους των Κοινοτήτων Βασιλικού Θ. Χρόνη, Ισώματος Κ. Αποστολόπουλο και Φαρρών Δ. Σουβαλιώτη, πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια αντίστοιχης ένα χρόνο πριν, στην οποία είχε τεθεί στον κ. Μπονάνο η τραγική κατάσταση του δρόμου που ενώνει τις τρεις κοινότητες, αλλά και αποτελεί σημαντική οδική αρτηρία για την ΒΙ.ΠΕ.

Κατά την επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή, αναδείχθηκε η προτεραιότητα που έπρεπε να δοθεί στο έργο που ενώνει τις τρεις κοινότητες , αποτελεί αναπτυξιακό κίνητρο αλλά και διέλευση με ασφάλεια για ανθρώπους και εμπορεύματα.
Η σύμβαση με τον ανάδοχο υπογράφηκε στις 23 Ιουλίου 2021 και ήδη έχουν εκτελεστεί στοχευμένες παρεμβάσεις σε επιλεγμένα σημεία που αφορούν καθαρισμούς, νέο ασφαλτοτάπητα και διαγράμμιση, οι οποίες βελτίωσαν την προσβασιμότητα και την οδική ασφάλεια στην περιοχή.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Μπονάνος : «Δώδεκα μήνες μετά μαζευτήκαμε όλοι , εκπρόσωποι Α΄και Β΄ Βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πιστοποιήσαμε ότι όταν υπάρχει βούληση για εργασία και ένωση των δυνάμεων μπορούμε να αλλάξουμε την εικόνα της Περιφερειακής μας Ενότητας. Είναι χαρακτηριστικά τα λόγια των κατοίκων ότι είχε να πέσει άσφαλτος πάνω από δέκα χρόνια. Σ΄ ένα Δήμο που απέχει λίγα μόνο χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, η κατάσταση της οδοποιίας ήταν απελπιστική. Πρόθεση της Περιφερειακής μας Αρχής είναι ν΄ αποδίδει χειροπιαστό μετρήσιμο έργο σε περιοχές με πλήθος κατοίκων που ήταν για χρόνια ξεχασμένες.
Ο καινούριος ασφαλτοτάπητας είναι προς χρήση όλων των πολιτών και ο δρόμος θα είναι πλέον το κίνητρο ανάπτυξης περιοχών που είχαν παραμείνει σε τέλμα».

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ