Θεοδωρικάκος: Επιπλέον 100 περιπολικά τη νύχτα στην Αττική από 1η Νοεμβρίου

“Από τις 12 έως τις 6 π.μ. 100 πρόσθετα στελεχωμένα περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. θα περιπολούν στις γειτονιές για να συμβάλουν στην ενίσχυση του αισθήματος της ασφάλειας”, δήλωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Θεοδωρικάκος: Επιπλέον 100 περιπολικά τη νύχτα στην Αττική από 1η Νοεμβρίου

«Οι πολίτες μας ζητούν ασφάλεια, να είναι και να νιώθουν ασφαλείς και γι’ αυτό ζητούν δικαίως περισσότερη παρουσία της Αστυνομίας στις γειτονιές», δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, που το πρωί της Τετάρτης 21/9/2021, επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας.

Ο κ. Θεοδωρικάκος ανακοίνωσε ότι «από 1η Νοεμβρίου έχουμε τη δυνατότητα να αυξήσουμε κατά 100 τα στελεχωμένα περιπολικά τις νυχτερινές ώρες στο λεκανοπέδιο της Αττικής. Από τις 12 έως τις 6 π.μ. 100 πρόσθετα στελεχωμένα περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. θα περιπολούν στις γειτονιές για να συμβάλουν στην ενίσχυση του αισθήματος της ασφάλειας».

Όπως είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη «από τη Δευτέρα ξεκινάει πρόσθετη στελέχωση των αστυνομικών τμημάτων της Αττικής με 1.026 άνδρες και γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ. Είναι 306 αγόρια και κορίτσια που τελειώνουν τη Σχολή Αστυφυλάκων, ορκίζονται αυτή την Κυριακή και θα διατεθούν στα αστυνομικά τμήματα και ένας μικρός αριθμός στα ΜΑΤ και την Τροχαία. Επίσης είναι 720 δόκιμοι που προς το τέλος του μήνα θα πάνε στα αστυνομικά τμήματα. Ενισχύουμε το αίσθημα ασφάλειας. Ασφάλεια παντού».

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ