Οι «γοργόνες» της ΝΕΠ στη Λάρισα – Φωτογραφίες

Ετοιμες για τη διάκριση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης Κορασίδων Α΄ στη Λάρισα είναι οι «γοργόνες» της καλλιτεχνικής κολύμβησης της ΝΕΠ.

Οι «γοργόνες» της ΝΕΠ στη Λάρισα - Φωτογραφίες Από αριστερά στην φωτογραφία οι Κ. Δημοπούλου, Βασιλική Σακκή, Χρ. Γεραμούτσου, Ελισάβετ Βασιλείου (προπονήτρια), Μυρτώ Καϊάφα, Ειρ. Νικολακοπούλου και Ηλιάνα Καμπούτση (προπονήτρια). Απουσιάζει η Χρ. Μαρκουλάκη.
Οι «γοργόνες» της ΝΕΠ είναι έτοιμες για μια ακόμη εξόρμηση! Ο λόγος για την συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης Κορασίδων Α΄, που ξεκινάει αύριο και ολοκληρώνεται την Κυριακή στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας στη Λάρισα, με τη συμμετοχή συνολικά 182 αθλητριών από 17 σωματεία της χώρας. Η ΝΕΠ έχει δουλέψει σκληρά στις προπονήσεις στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» και θα παλέψει για τη διάκριση σε φιγούρες, σόλο, ντουέτο και ομαδικό.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1/10: Φιγούρες (9π.μ.).
ΣΑΒΒΑΤΟ 2/10: Ελεύθερο ντουέτο (11π.μ.), ελεύθερο ομαδικό (6μ.μ.).
ΚΥΡΙΑΚΗ 3/10: Κόμπο (9π.μ.), ελεύθερο σόλο (12μ.).
Να σημειωθεί ότι οι αγώνες θα μεταδοθούν απευθείας από το κανάλι της ΚΟΕ στο Youtube (ΚΟΕ ΤV).
Από πλευράς ΝΕΠ, η προπονήτρια Ελισάβετ Βασιλείου θα έχει στη διάθεσή της τις εξής κολυμβήτριες:
ΓΕΝ. 2006: Χριστίνα Μαρκουλάκη, Βασιλική Σακκή.
ΓΕΝ. 2008: Μυρτώ Καϊφά, Ειρήνη Νικολακοπούλου, Χρ. Γεραμούτσου, Κωνσταντίνα Δημοπούλου.
Οι «γοργόνες» της ΝΕΠ στη Λάρισα - ΦωτογραφίεςΟι «γοργόνες» της ΝΕΠ στη Λάρισα - Φωτογραφίες Οι «γοργόνες» της ΝΕΠ στη Λάρισα - Φωτογραφίες Οι «γοργόνες» της ΝΕΠ στη Λάρισα - Φωτογραφίες Οι «γοργόνες» της ΝΕΠ στη Λάρισα - Φωτογραφίες

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ