Και ο Προμηθέας στην Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης κατά του καρκίνου

Το μήνυμα των διοργανωτών της Εβδομάδας Ευαισθητοποίησης και Ενημέρωσης κατά του καρκίνου «έπαιζε» στο Τόφαλος» στη διάρκεια των αγώνων του «Super Cup».

Και ο Προμηθέας στην Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης κατά του καρκίνου Το μήνυμα κατά του καρκίνου στο «Τόφαλος»

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον Προμηθέα για την συμβολή του στη διάδοση του μηνύματος της πρόληψης του καρκίνου, εξέδωσαν οι διοργανωτές της Εβδομάδας Ευαισθητοποίησης και Ενημέρωσης για τον Καρκίνο (11-18/9). Συγκεκριμένα, διοργανωτές της δράσης ήταν το τμήμα Ογκολογίας του νοσοκομείου «Αγιος Ανδρέας» και η διευθύντριά του, Αθηνά Χριστοπούλου, που σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών και συλλόγους ασθενών, διοργάνωσαν και συντόνισαν την όλη προσπάθεια.

Από τη γιγαντο-οθόνη του «Τόφαλος» πριν από την έναρξη των αγώνων του «Super Cup» το Σαββατοκύριακο, «έπαιζε» το μήνυμα: «Μην φοβηθείς και μην Αργήσεις…. Η πρόληψη νικά τον Καρκίνο!», με τους διοργανωτές της Εβδομάδας Ευαισθητοποίησης και Ενημέρωσης για τον Καρκίνο να ευχαριστούν τους «Προμηθείς» για το τρίποντο που πέτυχαν.

Και ο Προμηθέας στην Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης κατά του καρκίνου Και ο Προμηθέας στην Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης κατά του καρκίνου Και ο Προμηθέας στην Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης κατά του καρκίνου

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ