Σερβία: Συνοριοφύλακας έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς

Ο τραυματισμένος αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σερβία

Δύο αστυνομικοί δέχθηκαν πυρά από επιβάτες ταξί στην πόλη Λόζνιτσα της δυτικής Σερβίας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ένας 34χρονος αστυνομικός σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ ένας 50χρονος συνάδελφός του τραυματίστηκε.

Ο τραυματισμένος αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η κατάστασή του είναι σταθερή.

Όπως ανακοινώθηκε από το σερβικό υπουργείο Εσωτερικών, οι δύο αστυνομικοί, οι οποίοι υπηρετούν ως συνοριοφύλακες, το βράδυ της Τετάρτης, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, σταμάτησαν το ταξί για να διεξάγουν έλεγχο ρουτίνας.

Οι επιβαίνοντες βγήκαν από το όχημα και ένας απ’ αυτούς άρχισε να πυροβολεί τραυματίζοντας θανάσιμα τον έναν συνοριοφύλακα, ενώ ο άλλος φέρει τραύμα από σφαίρα στον ώμο και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση. Οι δράστες στην συνέχεια διέφυγαν πεζή προς δασώδη περιοχή.

Ο οδηγός του ταξί προσήχθη και υποβάλλεται σε ανάκριση.

Σύμφωνα με το protothema, η αστυνομία έδωσε στην δημοσιότητα τα στοιχεία και την φωτογραφία του ενός δράστη από το διαβατήριο του που βρέθηκε εντός του οχήματος. Πρόκειται για ταξιδιωτικό έγγραφο που εκδόθηκε στο Κόσοβο στο όνομα Χαϊζίρι Αρτάν, ο οποίος γεννήθηκε το 1991 στην Αλβανία. Στην ευρύτερη περιοχή της Λόζνιτσα έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και με την βοήθεια εναέριων μέσων προσπαθούν να εντοπίσουν τους δράστες.

 

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Τον εκβίαζαν εν ζωή, τον έκλεβαν και μετά θάνατον!

Κορονοϊός: Σε έξαρση στην περιφέρεια, αυξάνονται οι εισαγωγές και νοσηλείες, τα στοιχεία για την Πάτρα

ΟΣΕ: Kανονικά η κυκλοφορία του τρένου Ακράτα – Αίγιο

Σταϊκούρας, Ταχιάος και Πιερρακάκης στην Πάτρα

Καιρός: Συνέχεια καύσωνα για 11η ημέρα, τι να περιμένουμε τις επόμενες ημέρες, η πρόγνωση για την Πάτρα