Στην Κύπρο ο Κασσελάκης – Oι σημαντικές επαφές με την πολιτική ηγεσία και οι οργανώσεις

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης πραγματοποιεί από σήμερα επίσκεψη στην Κυπριακή Δημοκρατία με αφορμή την συμπλήρωση πενήντα ετών από την παράνομη τουρκική εισβολή και κατοχή.

Κύπρο

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται ήδη στη Λευκωσία για τα πενήντα χρόνια από την εισβολή του Αττιλα, ξεκινάει τις επαφές του, επισκεπτόμενος σε λίγη ώρα, τον Πρόεδρο της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων & Αγνοουμένων κ. Νίκο Σεργίδη στα γραφεία της Οργάνωσης, εδώ στο κέντρο της Κυπριακής πρωτεύουσας.

Το πρόγραμμα του κ. Κασσελάκη είναι ιδιαίτερα πυκνό. Αύριο θα επισκεφτεί το υπουργείο Αμυνας, στη συνέχεια θα μεταβεί στο αρχιεπισκοπικό μέγαρο και θα ακολουθήσει συνάντηση με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Χριστοδουλίδη. Θα δει επίσης την πρόεδρο της Βουλής κ. Δημητρίου και τον γενικό γραμματέα του ΑΚΕΛ Στέφανο Στεφάνου.

Αύριο βράδυ ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα παρευρεθεί στην εκδήλωση Μνήμης & Τιμής για τους Αγνοούμενους στο Πανόραμα Αγνοουμένων στον Κόρνο.

Το Σάββατο θα παραβρεθεί στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο του Τύμβου της Μακεδονίτισσας, καθώς και στο Συνοδικό Συλλείτουργο και Μνημόσυνο πεσόντων κατά την τουρκική εισβολή του 1974 και δέηση υπέρ της απελευθερώσεως της Κύπρου, της επιστροφής των προσφύγων και της ανευρέσεως των αγνοουμένων.

Τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ θα συνοδεύουν ο βουλευτής και τομεάρχης Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, η βουλευτής και τομεάρχης Εξωτερικών, Ρένα Δούρου και ο διπλωματικός σύμβουλος Δημήτρης Παπαγεωργίου.

Διαβάστε επίσης:

 

ΠΙΣ: Επίδομα 1.000 ευρώ σε ιδιώτες γιατρούς που θα εργαστούν στο ΕΣΥ

Πιερρακάκης στην «Π»: Πανελλαδικές της γνώσης, όχι της αποστήθισης

Ορκίστηκε στο Ευρωκοινοβούλιο ο Νίκος Αναδιώτης ΦΩΤΟ

«Θερμό» επεισόδιο με Βανδή στην Σμύρνη: Τι είπε η η δήμαρχος του Τσεσμέ για την τραγουδίστρια ΒΙΝΤΕΟ

Φορολογικές δηλώσεις 2024: Καταληκτική ημερομηνία η 26η Ιουλίου, εκπνέει η προθεσμία