Light και Thugslime: Ελεύθεροι οι τράπερ για την υπόθεση Lamanif

Η υπόθεση των τράπερ είχε απασχολήσει τη δημοσιότητα τον Φεβρουάριο 2021 σε συνδυασμό με την επί μέρες εξαφάνιση του Lamanif.

Light

Ο Κριστιάν Ιωαννίδης, γνωστός ως Light, και ο Emeruom Roy, γνωστός ως Thugslime, αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση 5.000 και 1.000 ευρώ αντίστοιχα, μετά την απολογία τους στον 4ο Τακτικό Ανακριτή Θεσσαλονίκης.

Η υπόθεση των τράπερ είχε απασχολήσει τη δημοσιότητα τον Φεβρουάριο 2021 σε συνδυασμό με την επί μέρες εξαφάνιση του Lamanif.

Η ανακοίνωση του Σάκη Κεχαγιόγλου

«Ελεύθεροι αφέθηκαν με καταβολή εγγυοδοσίας ύψους 5.000 και 1.000 ευρώ αντίστοιχα οι ράππερ Light (Κριστιάν Ιωαννίδης) και Thugslime (Emeruom Roy) μετά την απολογία τους στον 4ο Τακτικό Ανακριτή Θεσσαλονίκης, για την υπόθεση της μετάδοσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα του επίσης ράπερ Lamanif (Λάμπρου Μανιφάβα) το 2021 στην Θεσσαλονίκη.

Η υπόθεση είχε απασχολήσει την δημοσιότητα τον Φεβρουάριο του 2021 σε συνδυασμό με την επί μέρες εξαφάνιση του Lamanif.

Σύμφωνα με το newsit, στην σχετική δικογραφία κατηγορούμενη είναι και η Ε.Π., η οποία κατηγορήθηκε επιπλέον για απόπειρα εκβίασης και στην οποία επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από την χώρα και καταβολή εγγυοδοσίας ύψους 3.000 ευρώ.

«Μετά από μία εξαιρετικά αναλυτική και επίπονη ανακριτική διαδικασία οι εντολείς μου αφέθηκαν ελεύθεροι με καταβολή εγγυοδοσιών», δήλωσε ο δικηγόρος των Light και Thuglslime, Σάκης Κεχαγιόγλου.

«Εκφράζω την ικανοποίησή μου για εξέλιξη αυτή, η οποία θεωρώ ότι ήταν αναμενόμενη, λόγω της πλήρους ανυπαρξίας ενοχοποιητικών σε βάρος τους στοιχείων. Είμαι βέβαιος ότι η αθωότητά τους θα αποδειχθεί σε επόμενο δικονομικό στάδιο».

 

Διαβάστε επίσης:

ΝΕΟΤΕΡΑ Πάτρα: Κατέρρευσε ψευδοροφή σπιτιού στον Άγιο Διονύσιο, τραυματίστηκε ένας άνδρας, προληπτικά στο νοσοκομείο άλλο ένα άτομο ΦΩΤΟ

Δύο χρόνια και πάλι αναμονή για το τρένο: Νέο αίτημα στην ΕΕ για υπογειοποίηση στην Πάτρα

Ο Γιάννης Καλατζόπουλος νέος Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Ψηφιακά προβλήματα προκάλεσαν την ακύρωση πάνω από 1.000 πτήσεων παγκοσμίως

Κυβερνοεπίθεση στο Κτηματολόγιο: Οι χάκερς δεν απέκτησαν πρόσβαση στη Βάση Δεδομένων,ποιες παραβιάσεις διαπιστώθηκαν