Παναθηναϊκός – Μπότεφ: Σε ποιο κανάλι θα το δείτε τον αγώνα

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί το βράδυ της Πέμπτης 25/7 τη Μπότεφ στο ΟΑΚΑ, ενώ μια εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα την 1η Αυγούστου, οι πράσινοι θα ταξιδέψουν στη Βουλγαρία, όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας ρεβάνς στην έδρα της ομάδας της Φιλιππούπολης.

Οι Βούλγαροι έκαναν την έκπληξη και πέταξαν έξω τη Μάριμπορ. Έτσι ο Παναθηναϊκός θα τους βρει μπροστά του στον 2ο προκριματικό του Europa League.

Είναι οι Κυπελλούχοι Βουλγαρίας, οι οποίοι κατέκτησαν το τρόπαιο νικώντας με 3-2 την πρωταθλήτρια Λουντογκόρετς στον τελικό. Στο πρωτάθλημα είχαν κατακτήσει την έβδομη θέση.

Στους Βούλγαρους παίζει από πέρυσι ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης. Ο 25χρονος πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, του Βόλου και του ΟΦΗ ήταν βασικός και στα δύο ματς με τη Μάριμπορ.

Πότε θα παίξουν Παναθηναϊκός – Μπότεφ

Ο Παναθηναϊκός, που στην πρόβα τζενεράλε του απέναντι στη Μακάμπι Νετάνια δεν εντυπωσίασε παρά τη νίκη του με 1-0 στη Λεωφόρο, θα δώσει το πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη 25 Ιουλίου, στις 21:00 ώρα Ελλάδος. Μία εβδομάδα αργότερα θα γίνει η ρεβάνς, δηλαδή την 1η Αυγούστου.

Οι «πράσινοι» είναι το μεγάλο φαβορί αυτού του αγώνα, καθώς υπάρχει σημαντική διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Το κανάλι της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μπότεφ

Όπως όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του τριφυλλιού, έτσι και το πρώτο εντός ευρωπαϊκό παιχνίδι θα μεταδοθεί από τις συχνότητες της Cosmotesports.

Σε περίπτωση που περάσουν, θα συνεχίσουν στον τρίτο προκριματικό του Europa League. Διαφορετικά θα παίξουν στον τρίτο προκριματικό του Conference League.

Τέλος, εφόσον το «τριφύλλι» κάνει τουλάχιστον δύο προκρίσεις, είναι δεδομένο πως θα παίζει στην Ευρώπη έως τον Ιανουάριο. Απλώς αναζητά το 3/3 για να συνεχίσει στο Europa League.

Οι πιθανοί αντίπαλοι Παναθηναϊκού αν αποκλείσει την Μπότεφ

3ος προκριματικός – League Path

Το μονοπάτι των πρασίνων που θα γίνει γνωστό τη Δευτέρα 22/7.

Ισχυροί

  1. Άγιαξ – Βοϊβοντίνα – 67.000 (βαθμολογία Άγιαξ)
  2. Μπράγκα – Μακάμπι Πέταχ Τίκβα – 39.000 (βαθμολογία Μπράγκα)
  3. Μόλντε – Σίλκεμποργκ – 28,500 (βαθμολογία Μόλντε)
  4. Βικτόρια Πλζεν 28,000
  5. Ντιναμό Κιέβου – Παρτίζαν – 25,500* (βαθμολογία Παρτίζαν)
  6. Σέριφ – Έλφσμποργκ 20.000 (βαθμολογία Σέριφ)
  7. Βίσλα – Ραπίντ Βιέννης – 14.000 (βαθμολογία Ραπίντ)

Ανίσχυροι

  1. Κόρνιβουλ Χοεντοάρα – Ριέκα – 12.000 (βαθμολογία Ριέκα)
  2. Ρουζόμπεροκ – Τράμπζονσπορ – 11.500 (βαθμολογία Τράμπζονσπορ)
  3. Κιλμάρνκοκ – Σερκλ Μπριζ – 9.760 (βαθμολογία Σερκλ)
  4. Σερβέτ 9.000
  5. Λουγκάνο – Φενέρμπαχτσε – 8.000* (βαθμολογία Λουγκάνο)
  6. Παναθηναϊκός – Μπότεφ – 6.305 (βαθμολογία Παναθηναϊκού)
  7. Κρίβμπας 5.600

*ο ηττημένος συνεχίζει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League

Η πράσινη λίστα στην UEFA

Οι ανέτοιμοι, άλλα και ο Ρούμπεν Πέρεθ έμειναν εκτός της αρχικής δήλωσης της ευρωπαϊκής λίστας για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Δηλώθηκε η ευρωπαϊκή λίστα του τριφυλλιού στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League. Οι «πράσινοι» δεν έχουν ανάμεσα στα 22 ονόματα τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος ακόμη δεν έχει προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς κι έτσι δεν θα είναι έτοιμος όπως όλα δείχνουν. Αν αυτό αλλάξει μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη (παραμονή του πρώτου αγώνα) τότε μπορεί να γίνει αλλαγή στη λίστα.

Πέρα απ’ τον Έλληνα στράικερ, εκτός λίστας είναι και οι Πάλμερ-Μπράουν, Μάγκνουσον και Ρούμπεν Πέρεθ. Οι αλλαγές που μπορούν να γίνουν μέχρι την παραμονή του πρώτου ματς, είναι δύο.

Αναλυτικά η λίστα του «τριφυλλιού»:

Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Μπακασέτας, Λημνιός, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μπάλντοκ, Μλαντένοβιτς, Αράο, Μαξίμοβιτς, Ζέκα, Βιλένα, Τσέριν, Τζούριτσιτς, Μαντσίνι, Βέρμπιτς, Αϊτόρ, Γερεμέγεφ και Σπόραρ.

Η list b θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

Τα εισιτήρια διαρκείας του ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο γήπεδο όπου «γράφτηκαν» ένδοξες σελίδες της ιστορίας του συλλόγου και ξεκινάει τη νέα αγωνιστική περίοδο με στόχο την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων και την ευρωπαϊκή διάκριση.

Από την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024 στις 3 το μεσημέρι και για δέκα ημέρες σε προνομιακές τιμές, ξεκινάει η διάθεση των Εισιτηρίων Διαρκείας της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2024/25!

Προτεραιότητα να ανανεώσουν τα εισιτήρια τους στις προνομιακές τιμές  έως και την Δευτέρα 22 Ιουλίου στις 2μ.μ. θα έχουν αποκλειστικά οι κάτοχοι διαρκείας της περσινής σεζόν.

Από τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στις 4 μ.μ. και έως τη Δευτέρα 29 Ιουλίου στις 5.30 μ.μ., αποκτούν όλοι οι φίλαθλοι τη δυνατότητα να αγοράσουν το εισιτήριο διαρκείας τους σε προνομιακή τιμή.

Για τα ισχύοντα από Τρίτη 30 Ιουλίου και έπειτα θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για τη δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου διαρκείας.

Τα εισιτήρια διαρκείας θα ισχύουν για όλους τους αγώνες σε Ευρώπη (προκριματικά, ομίλους, περαιτέρω φάσεις), Πρωτάθλημα (κανονική περίοδος και play offs), Κύπελλο.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά της κάρτας διαρκείας είναι η εγγραφή (ή η ανανέωση της συνδρομής) ως μέλους του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Τα οικογενειακά πακέτα αφορούν τις θύρες 5, 7, 9 και ισχύουν για παιδιά γεννηθέντα μετά την 1/1/2012 συνοδευόμενα από γονέα.

Τα ΑΜΕΑ με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67% θα πρέπει να απευθύνονται στο info@paotickets.gr για την αποστολή του πιστοποιητικού ΚΕΠΑ.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας γίνεται αποκλειστικά μέσω Internet στο www.pao.gr.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σας ενημερώνει ότι με τη νέα νομοθεσία για τον τρόπο εισόδου των φιλάθλων στα γήπεδα θα πρέπει:

  • Τα στοιχεία που δηλώνετε στην αγορά του εισιτηρίου διαρκείας, να ταυτίζονται με τα στοιχεία των πραγματικών κατόχων. Σε διαφορετική περίπτωση η κάρτα διαρκείας θα ακυρώνεται.
  • Να αποθηκεύετε ψηφιακά την κάρτα διαρκείας σας στο gov.gr wallet και να την επιδεικνύετε μέσω του κινητού σας τηλεφώνου κατά την είσοδό σας στην αθλητική εγκατάσταση, κάτι που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο στο γήπεδο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ψηφιακό εισιτήριο και τις οδηγίες χρήσης του, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα εδώ.
  • Όσοι φίλαθλοι είναι αλλοδαποί και δεν διαθέτουν κωδικούς taxis net για την πρόσβαση στο gov wallet, απευθύνονται μέσω email στο info@paotickets.gr.

Για την πρόσβαση των κατόχων διαρκείας της περσινής σεζόν στην πλατφόρμα έκδοσης εισιτηρίων, θα χρειαστεί να εισάγετε τον οκταψήφιο κωδικό του barcode του εισιτηρίου σας της περσινής σεζόν χωρίς να συμπεριλάβετε την παύλα.

Για να δείτε το έντυπο με όλες τις πληροφορίες για τις κάρτες διαρκείας της σεζόν 2024-2025, πατήστε εδώ

Πατήστε εδώ για αγορά διαρκείας.

Δείτε ακόμα: ΑΕΚ – Ίντερ Εσκάλδες: Πότε και σε ποιο κανάλι θα το δείτε