ΑΣ Απόλλων: Οι εκλογές και το κάλεσμα

ΑΣ Απόλλων

Ο ΑΣ Απόλλων ανακοίνωσε ότι οι εκλογές στον Σύλλογο για την ανάδειξη νέας διοίκησης προγραμματίστηκαν για την Κυριακή 28 Ιουλίου στις 14.00 στο κλειστό γήπεδο των «μελανόλευκων» στην Περιβόλα και σε περίπτωση μη απαρτίας στη σχετική ΓΣ θα πραγματοποιηθούν οριστικά τη Δευτέρα 29 Ιουλίου στις 19.00.

Μάλιστα όπως γνωστοποιήθηκε ότι οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να καταθέσουν τις αιτήσεις τους μέχρι τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στις 14.00 στη Γραμματεία του Συλλόγου στο κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα στην Περιβόλα (Αριστοτέλους 11).

Τέλος σε ανακοίνωση των «μελανόλευκων» τονίζονται μεταξύ άλλων τα εξής:

«Η προσωρινή επιτροπή, η οποία προτάθηκε από την ΓΣ του ΑΣ Απόλλων στις 05/06/2024 και ορίστηκε από το πρωτοδικείο, καθώς και η προσφάτως ορισμένη προσωρινή διοίκηση πρωτοδικείου (15/07/2024), ολοκληρώνουν το έργο τους προς την επιστροφή του Συλλόγου στην κανονικότητα μέσω των νόμιμων αρχαιρεσιών, ως ήταν ο αρχικός στόχος σύμφωνα και με την απόφαση της τελευταίας ΓΣ.

Αποστέλλουμε κάλεσμα στα μέλη και φίλους του Συλλόγου για την ενεργή συμμετοχή τους όχι μόνο κατά την προσεχή ΓΣ, αλλά και σε έναν κοινό αγώνα για την επαναφορά του Απόλλωνα εκεί που του αξίζει, τόσο διοικητικά όσο και αγωνιστικά.

Βεβαιώνουμε τους φίλους του συλλόγου, ότι το νέο ΔΣ που θα προκύψει από τις ερχόμενες αρχαιρεσίες, θα συνεχίσει με τις ίδιες αρχές και αξίες την νέα αυτή δύσκολη πορεία και ευχόμαστε καλή επιτυχία».