Λονδίνο: Τουρίστρια λιποθύμησε όταν άλογο της βασιλικής φρουράς την δάγκωσε ΒΙΝΤΕΟ

Πριν προλάβει να πάρει την τελική της πόζα, το άλογο στρέφεται προς το μέρος της, δαγκώνοντάς την στο χέρι.

λονδίνο

Τουρίστρια ήθελε απεγνωσμένα να φωτογραφηθεί με άλογο της βρετανικής βασιλικής φρουράς. 

Ο λόγος για μία τουρίστρια, η οποία παρά την προειδοποιητική πινακίδα «Προσοχή, τα άλογα μπορεί να σας κλωτσήσουν ή να σας δαγκώσουν», πλησιάζει πολύ κοντά ένα από αυτά και στήνεται για φωτογραφία.

Πριν προλάβει όμως να πάρει την τελική της πόζα, το άλογο στρέφεται προς το μέρος της, δαγκώνοντάς την στο χέρι.

Δείτε το βίντεο:

Η σοκαρισμένη τουρίστρια τσιρίζει και τρέχει προς τους φίλους της, ενώ το πλήθος παρακολουθεί με το στόμα ανοιχτό. Κάποιοι, μάλιστα, δεν σταματούν να τραβούν με το κινητό τους το περιστατικό.

Κάποιος, φαίνεται να φροντίζει με βαμβάκι την πληγή της. Όμως η κατάστασή της, κάποια στιγμή επιδεινώνεται και η γυναίκα φαίνεται να χάνει τις αισθήσεις της.

Σε ένα άλλο βίντεο, η τουρίστρια φαίνεται να δέχεται αέρα από τους φίλους της, καθώς είναι ξαπλωμένη έξω στην πύλη.

Μάλιστα, σύμφωνα με το protothema, σε μια πρωτοφανή κίνηση για τα δεδομένα, ο φρουρός φαίνεται να χρησιμοποιεί το σπαθί του και να κάνει σήμα, πριν πει σε κάποιον: «Μπορείτε να πάτε να φωνάξετε τον αστυνομικό;».

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Αυτό είναι το πιο πρόσφατο σε μια σειρά περιστατικών όπου τουρίστες δέχθηκαν δάγκωμα από άλογο φρουρού που βρίσκονταν σε υπηρεσία.

Παρά το γεγονός ότι πολλοί το θεωρούν τουριστικό αξιοθέατο, η Φρουρά του Βασιλιά αποτελείται από επίλεκτους στρατιώτες που υπηρετούν, οι οποίοι είναι επιφορτισμένοι με την προστασία της ζωής και της περιουσίας του μονάρχη.

Η Φρουρά του Βασιλιά γενικά δεν επιτρέπεται να αλληλεπιδρά με το κοινό, αλλά μπορεί να φωνάξει αν πλησιάσουν πολύ ή να παρουσιάσουν τις ξιφολόγχες τους εάν γίνουν επιθετικοί.

Οι στρατιώτες δεν πρέπει να αφήσουν τίποτα να τους αποσπάσει την προσοχή από τα καθήκοντά τους – με τα διαλείμματα της τουαλέτας να απαγορεύονται κατά τις δίωρες βάρδιες.

Ενώ οι τουρίστες μπορούν να τους τραβήξουν φωτογραφίες, ένοπλοι αξιωματικοί που βρίσκονται κοντά τους θα παρέμβουν εάν πλησιάσουν πολύ κοντά ή συμπεριφέρονται με ασέβεια.

 

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Οι επόμενες κινήσεις της Κάμαλα Χάρις και οι πιθανοί διεκδικητές του χρίσματος

Οι 8 ημέρες που άλλαξαν το πολιτικό σκηνικό των ΗΠΑ – Eκτός Κούρσας ο Μπάιντεν, η αντίδραση Τραμπ

Πέθανε η πρώην παίκτρια του Masterchef Ντέμη Γεωργίου

Τιμολόγια ρεύματος Αυγούστου: Τι θα πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές

Καιρός: 40άρια εν αναμονή θερμικών καταιγίδων, «ανάσα» στην Πάτρα