Ο πρίγκιπας Τζορτζ έγινε 11 ετών: Η φωτογραφία από την Κέιτ Μίντλετον

Με αφορμή τα γενέθλιά του, ανέβηκε στα επίσημα social media που φέρουν τα ονόματα των Κέιτ και Ουίλιαμ, ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο του Τζορτζ.

Πρίγκιπας Τζορτ

Η ασπρόμαυρη φωτογραφία που δημοσίευσε το παλάτι του Κένσιγκτον είναι υπέροχη και δείχνει πόσο έχει μεγαλώσει ο νεαρός πρίγκιπας.

Στις 22 Ιουλίου του 2013 η Κέιτ Μίντλεντον έφερε στον κόσμο τον πρωτότοκο γιο της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, πρίγκιπα Τζορτζ.

Με αφορμή τα γενέθλιά του, ανέβηκε στα επίσημα social media που φέρουν τα ονόματα των Κέιτ και Ουίλιαμ, ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο του Τζορτζ.

Σύμφωνα με το newsit, η ασπρόμαυρη φωτογραφία που φέρει την υπογραφή της Κέιτ Μίντλετον δείχνει τον μελλοντικό βασιλιά με κοστούμι, χαρίζοντας ένα πλατύ χαμόγελο στη μητέρα του πριγκίπισσα της Ουαλίας.

«Ευχόμαστε στον πρίγκιπα Τζορτζ πολύ ευτυχισμένα 11α γενέθλια σήμερα» γράφει η ανάρτηση του Instagram προφίλ του πριγκιπικού ζεύγους.

 

Οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας δεν άργησαν να σχολιάσουν μάλιστα στα social media την ομοιότητα του πρόγκιπα Τζορτζ με τον πατέρα του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

 

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Οι επόμενες κινήσεις της Κάμαλα Χάρις και οι πιθανοί διεκδικητές του χρίσματος

Οι 8 ημέρες που άλλαξαν το πολιτικό σκηνικό των ΗΠΑ – Eκτός Κούρσας ο Μπάιντεν, η αντίδραση Τραμπ

Πέθανε η πρώην παίκτρια του Masterchef Ντέμη Γεωργίου

Τιμολόγια ρεύματος Αυγούστου: Τι θα πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές

Καιρός: 40άρια εν αναμονή θερμικών καταιγίδων, «ανάσα» στην Πάτρα