Εμανουέλλα Κέτα: «Μεγάλη πρόκληση για μένα»

Κέτα

Ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Αχαΐα είναι η Εμμανουέλλα Κέτα, αθλήτρια που βγήκε από τις ακαδημίες του Ικαρου Πετρωτού και πριν από λίγες μέρες πήρε μεταγραφή για τον Αστέρα Τρίπολης που πρωταγωνιστεί στην Α΄ Εθνική.

Η διεθνής Εμμανουέλλα Κέτα μίλησε στην «Πελοπόννησο», έκανε αναφορά τόσο στους στόχους της, όσο και στον ρόλο που έπαιξε ο Ίκαρος Πετρωτού για την μετακίνηση της.

-Πως ένιωσες όταν έμαθες το ενδιαφέρον του Αστέρας Τρίπολης;
«Ένα βήμα παραπάνω όπως λέτε και εσείς οι δημοσιογράφοι για την καριέρα μου, αφού την νέα σεζόν θα αγωνιστώ με την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης. Ενα μεγάλο βήμα για έμενα, και μια μεγάλη πρόκληση ώστε να πιέσω τον εαυτό μου να φτάσει σε ακόμη μεγαλύτερο επίπεδο! Τα πρώτα μου συναισθήματα ήταν συγκίνηση και χαρά. Συγκίνηση γιατί μετά την ψυχολογική «πτώση» με τον τραυματισμό μου και η αλήθεια είναι ότι ένιωσα μια ανακούφιση για τον εαυτό μου και μια δικαίωση! Ανάμεικτα θετικά συναισθήματα»!

-Θεωρείς ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις το άλμα στην καριέρα σου;
«Ναι, εκτιμώ ότι ήταν η σωστή χρονική στιγμή να παίξω στην Α΄ κατηγορία, παρόλο τον σοβαρό τραυματισμό που με απασχόλησε αρκετά. Παρολαυτα έχω βρει τα πατήματα μου, και προσπαθώ να ανακτήσω ξανά στο 100% . Γνωρίζω ότι η νέα μου ομάδα θα με βοηθήσει πλήρως στο κομμάτι αυτό»!
-Έπαιξε ρόλο ο Ικαρος Πετρωτού;

«Ένας μεγάλος κύκλος έκλεισε με τον Ίκαρο Πετρωτού. Η αρχική μου ομάδα, η οποία μπορώ να εκφράσω ότι με η βοήθεια της και η στήριξη της, με έφεραν ως εδω! Ο ρόλος τους ήταν πολύ σημαντικός, είμαι πολύ ευγνώμων και τους ευχαριστώ πολύ! Φεύγω με αρκετή στεναχώρια, αλλά φεύγω πολύ γεμάτη! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ίκαρο Πετρωτού ο οποίος με «έχτισε» και με έφερε ως εδω! Και ήρθε φέτος η πρόταση από τον Αστέρα Τρίπολης! Μια ποιοτική ομάδα, όπως όλοι γνωρίζουμε»!

-Ποιοι είναι οι στόχοι σου για το νέο πρωτάθλημα;
«Φέτος αυτό που θέλω είναι να έχουμε κυρίως υγεία και να ξαναεπιστρεψω πιο δυνατή από ποτέ, να εκφράσω το πάθος και τον ζήλο μου μέσα στο γήπεδο! Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την δίκη μου οικογένεια και φίλους οι οποίοι με στηρίζουν και είναι δίπλα μου σε κάθε μου βήμα! Τίποτα δεν γίνεται με μαγεία. Η δουλειά και το ταλέντο είναι ένας υπέροχος συνδυασμός. Μην το αμελείτε»!