Αλίκη Βουγιουκλάκη – Συγκινεί ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Δεν υπάρχει ούτε μια μέρα που να μη σε σκέφτομαι»

Η αξεπέραστη Ελληνίδα ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή στις 23 Ιουλίου 1996, έχοντας χάσει τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Γιάννης

28 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Η αξεπέραστη Ελληνίδα ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή στις 23 Ιουλίου 1996, έχοντας χάσει τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

 

Ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ, μέσα από μία συγκινητική ανάρτηση που έκανε στο επίσημο προφίλ που διατηρεί με το όνομα της μητέρας του στο Instagram, εκφράζει την αγάπη του για τη μητέρα του και πώς βιώνει ακόμα την απώλειά της.

 

Το κείμενο που έγραψε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ

 

«1996-2024. 28 χρόνια πέρασαν από τη μέρα που έφυγες από κοντά μας. Δεν υπάρχει ούτε μια μέρα που να μη σε σκέφτομαι. Κανείς δε σε ξέχασε, συνεχίζεις να μεγαλώνεις γενιές με τις ταινίες σου και τα παιδάκια που πάντα τόσο αγαπούσες σε βλέπουν και σε θαυμάζουν! Το τρισάγιο έγινε την Κυριακή σε κλειστό κύκλο με τη γυναίκα μου Ελένη τους καλούς μου φίλους Νίκο και Κώστα καθώς και τον φίλο της Αλίκης υφυπουργό Μακεδονίας και Θράκης Κωνσταντίνο Γκιουλέκα».

 

Διαβάστε επίσης:

«Αποκάλυψαν» χασισοφυτεία 1.810 δενδρυλλίων οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας

Τουρκία: Κλιμακώνει την ένταση ανοικτά της Κάσου, παραβάσεις και συγκέντρωση πολεμικών πλοίων

Λάρισα: Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αγιά, απότομη αλλαγή του καιρού

Κάμαλα Χάρις: Εξασφάλισε τη στήριξη επαρκούς αριθμού αντιπροσώπων – «Θα νικήσω τον απατεώνα Τραμπ»

Αχαΐα: Επιθέσεις κατά γυναικών, καταγγελίες για περιστατικά με δράστες άνδρες