ΗΠΑ: Ο Τραμπ ρίχνει «λάσπη» κατά της Χάρις

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος συλλέγει ήδη υλικό για μια εκστρατεία δυσφήμισης της πολιτικής του αντιπάλου.

Κάμαλα - Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε προβλέψει ότι ο Τζο Μπάιντεν θα αποχωρούσε από την προεκλογική εκστρατεία και άρχισε να εκτοξεύει τα βέλη του κατά της Αμερικανίδας αντιπροέδρου.

«Είναι τόσο κακή, τόσο αξιοθρήνητη, είναι απελπιστικά κακή», είχε δηλώσει ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ και υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για το χρίσμα, μετά από μία παρτίδα γκολφ στη Φλόριντα.

Το επιτελείο του Τραμπ έχει ήδη ξεκινήσει μια βρώμικη εκστρατεία κατά της Χάρις, γράφουν οι New York Times. Ο στόχος είναι ένας: να αποδυναμωθεί η αξιοπιστία της εκλεκτής του Μπάιντεν. Ο Τραμπ έχει δηλώσει, μάλιστα, στο παρελθόν ότι θα μπορούσε να καταλάβει κάποιος από το γέλιο της Κάμαλα ότι είναι «τρελή».

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος συλλέγει ήδη υλικό για μια εκστρατεία δυσφήμισης της πολιτικής του αντιπάλου. Τα στοιχεία που ήδη έχει συγκεντρώσει ο Τραμπ αφορούν την επαγγελματική της ανέλιξη αλλά και την σεξουαλική της ζωή, σχολιάζει η Bild.

Την περίοδο 1994-1995, η Κάμαλα Χάρις είχε ερωτική σχέση μ’ έναν πολύ μεγαλύτερό της σε ηλικία άνδρα. Η πρώτη μαύρη εισαγγελέας του Σαν Φρανσίσκο έβγαινε ραντεβού με τον πολιτικό Γουίλι Μπράουν (90 ετών σήμερα), που είναι περίπου 30 χρόνια μεγαλύτερός της.

Η Κάμαλα Χάρις και ο Γουίλι Μπράουν γνωρίστηκαν, αφού ο ίδιος είχε πάρει διαζύγιο από τη σύζυγό του τουλάχιστον μία δεκαετία και η σχέση τους τελικά δημοσιοποιήθηκε αφού το ζευγάρι δεν είχε τίποτα να κρύψει. Ωστόσο, οι πολέμιοι της Χάρις διέδωσαν τη φήμη ότι ο Μπράουν προώθησε την καριέρα της με αντάλλαγμα τη σχέση τους.

Αυτό θα υποστηρίξει και το στρατόπεδο του Τραμπ για να αμαυρώσει την εικόνα της Κάμαλα, σχολιάζουν οι New York Times.

Ο Τραμπ έχει ρίξει «λάσπη» στη Χάρις μέσω της πλατφόρμα του Truth Social

Ο Ρεπουμπλικάνος τέως πρόεδρος των ΗΠΑ έχει χαρακτηρίσει ως ανίκανη την Κάμαλα στην πλατφόρμα του «Truth Social» την Ημέρα Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ στις αρχές Ιουλίου.

«Έχει ήδη κακή απόδοση στη διαδικασία υποψηφιότητας των Δημοκρατικών, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι «πολύ ταλαντούχα» πολιτικός!», έγραψε όλο ειρωνεία ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος και συνέχισε: «Απλώς ρωτήστε τον μέντορά της, τον σπουδαίο Γουίλι Μπράουν από το Σαν Φρανσίσκο».

Το επιτελείο του Τραμπ αναμένεται επίσης να επικαλεστεί ότι η Χάρις είναι επίσης εξοικειωμένη με τα σεξουαλικά πάρτι, τα οποία φέρεται να διοργάνωνε ο 54χρονος ράπερ Diddy (το πραγματικό του όνομα είναι Σιν Κομπς). Ο μουσικός έχει ήδη δεχθεί καταγγελίες για κακοποίηση και εμπορία ανθρώπων κι έχει κατηγορηθεί για βιασμό. Ένα σκληρό βίντεο που κυκλοφορεί στα social media τον δείχνει να χτυπά μια πρώην κοπέλα του. Ωστόσο, κανείς δεν έχει αποδείξεις ότι η Κάμαλα Χάρις γνωρίζει τον Αμερικανό ράπερ.

Σύμφωνα με το protothema, η Κάμαλα πάντως δεν φαίνεται να ανησυχεί για τα όσα βρώμικα έχει να της προσάψει ο Τραμπ. Τα τελευταία δέκα χρόνια απολαμβάνει τον έγγαμο βίο με τον συνομήλικο της, Ντάγκλας Έμχοφ.

Ο 59χρονος Έμχοφ είναι διακεκριμένος δικηγόρος και φανατικός λάτρης του γκολφ. Επιπλέον, είναι ο πρώτος εβραϊκής καταγωγής σύζυγος αντιπροέδρου και ίσως και προέδρου της χώρας στην ιστορία της Αμερικής.

Χάρις και Έμχοφ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στις 22 Αυγούστου του 2014 σε μια μικρή τελετή στο δικαστήριο της Σάντα Μπάρμπαρα, στην Καλιφόρνια.

 

Διαβάστε επίσης:

Πύργος: Τον κυνήγησαν με σούβλα γιατί προσπάθησε να χτυπήσει με αυτοκίνητο 14χρονη

Τουρκία: Κλιμακώνει την ένταση ανοικτά της Κάσου, παραβάσεις και συγκέντρωση πολεμικών πλοίων

Καιρός: Πολικός αεροχείμαρρος μετά τον καύσωνα, υψηλές θερμοκρασίες και τον Αύγουστο

Κάμαλα Χάρις: Εξασφάλισε τη στήριξη επαρκούς αριθμού αντιπροσώπων – «Θα νικήσω τον απατεώνα Τραμπ»

Πάτρα: Συναγερμός για… κοριούς στην Αστυνομία