Παπαδημητρίου στον Αίολο και του χρόνου με τη…βούλα

Παπαδημητρίου

Ο Αίολος γνωστοποίησε και επίσημα την παραμονή στον πάγκο της ομάδας του Ανδρέα Παπαδημητρίου. Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ο Αίολος Αγυιάς ανακοινώνει κι επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ανδρέα Παπαδημητρίου, ο οποίος θα συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας μας για 10η συνεχόμενη σεζόν.

Με την παρουσία του στην τεχνική ηγεσία του Οργανισμού, ο Ανδρέας Παπαδημητρίου έχει καταφέρει όχι μόνο να οδηγήσει την ομάδα μας στη συμμετοχή της στη National League 2, αλλά να την εδραιώσει ως μια δύναμη της κατηγορίας, συμμετέχοντας την τελευταία διετία στα play-offs.

Στο πλευρό του Ανδρέα Παπαδημητρίου στον πάγκο θα συνεχίσουν να βρίσκονται ο Μίλτος Καποτάς (βοηθός προπονητή), ο Τάσος Φασουλής (γυμναστής), ο Αντώνης Γεωργακόπουλος (έφορος) και ο Γιώργος Σίψας (γενικός αρχηγός).

Η διοίκηση του Αίολου Αγυιάς εύχεται στον Ανδρέα Παπαδημητρίου και τους συνεργάτες του υγεία, καλή επιτυχία και μια επιτυχημένη χρονιά. Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες έναρξης της προετοιμασίας και των πρώτων φιλικών αγώνων».