Νέο θερμό επεισόδιο Πολάκη στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Λίγο μετά την αποπομπή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης εισέβαλε στη συνεδρίασή της και είχε θερμό επεισόδιο με τον Σωκράτη Φάμελλο.

ΣΥΡΙΖΑ

Ένταση προκλήθηκε κατά την έναρξη της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, όταν στην αίθουσα μπήκε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Παύλος Πολάκης, λίγο μετά την αποπομπή του από το κόμμα για την αδιανόητη επίθεση που εξαπέλυσε κατά συνεργάτιδας του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

Μάλιστα, αιφνιδίως πήρε με το ζόρι τον λόγο και διαμαρτυρήθηκε γιατί δεν τον πήρε τηλέφωνο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος ζήτησε τότε, σύμφωνα με πληροφορίες, από τον κ. Πολάκη να αποχωρήσει από την αίθουσα λέγοντας: «Δεν είσαι μέλος της το ΚΟ και δεν μπορείς να συμμετάσχεις στη διαδικασία».

Από την πλευρά του, κατά τις ίδιες πηγές, ο κ. Πολάκης φέρεται να απάντησε: «Ήμουν, είμαι και θα παραμείνω ΣΥΡΙΖΑ, κάποιοι δεν με θέλουν και ξέρω ποιοι είναι. Κοιτάτε το δάχτυλο και όχι το φεγγάρι».

 

Διαβάστε επίσης:

 

«Με ξεγύμνωσε, πάγωσα σαν να ήμουν νεκρή…»: Τι αναφέρει η πρωταθλήτρια στη μήνυσή της σε βάρος του πρώην προπονητή της

Κασσελάκης: Διέγραψε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ τον Πολάκη

Οικονομόπουλος: «Ντρεπόμαστε να πούμε ότι είμαστε Έλληνες και να κάνουμε τον σταυρό μας» ΒΙΝΤΕΟ

Οι έξι αλλαγές που έρχονται από το φθινόπωρο σε συντάξεις και ασφαλιστικό