Πώς η ΕΛΑΣ κατάλαβε ότι η 32χρονη από τη Βοιωτία ψεύδεται για την απαγωγή και τον ομαδικό βιασμό της

Από την αρχή η 32χρονη υποστήριζε ότι δεν μπορούσε να αναγνωρίσει αυτόν που την βίασε.

βιασμό

Ψευδής αποδείχθηκε η καταγγελία 32χρονης στη Βοιωτία για αρπαγή και βιασμό, με τους αστυνομικούς τελικά να περνούν χειροπέδες στο «θύμα», μιας και όπως παραδέχτηκε η ίδια, το συμβάν δεν συνέβη ποτέ.

Η ίδια παραδέχθηκε παρουσία εισαγγελέα και ψυχολόγου πως η ιστορία ήταν «φτιαχτή», μετά τις έντονες πιέσεις της Αστυνομίας που ήθελε να την εξετάσει ιατροδικαστής ενώ εκείνη αρνιόταν, αλλά και από το βιντεοληπτικό υλικό, αφού οι κάμερες από το σημείο που «απήχθη» δεν έδειξαν κάτι, σύμφωνα με το Mega.

Σημειώνεται ότι από την αρχή η 32χρονη υποστήριζε ότι δεν μπορούσε να αναγνωρίσει αυτόν που την βίασε.

Η καταγγελία

Η 32χρονη γυναίκα στην Βοιωτία, κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τέσσερις άγνωστους άνδρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως αναφέρει στην καταγγελία της στο Τ.Α. Λιβαδειάς, η 32χρονη γυναίκα, στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης μετέβη με την μοτοσικλέτα της στην παραλία του Αγίου Ισιδώρου, κατόπιν προσυνεννοημένου ραντεβού με έναν άγνωστο άνδρα, τον οποίο είχε γνωρίσει το προηγούμενο βράδυ μέσα από συνομιλία της σε εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης.

Κάποια στιγμή, και ενώ δεν κατέστη δυνατό να συναντηθεί με τον εν λόγω άνδρα, ενώ βρισκόταν επί της παραλιακής οδού, 4 άγνωστοι άνδρες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, χρώματος μαύρου, και αγνώστων λοιπών χαρακτηριστικών και αριθμού κυκλοφορίας, βγήκαν από το όχημα και ένας εξ αυτών, αφού της έκλεισε με την βία το στόμα και τα μάτια, με την συνδρομή και των υπολοίπων τριών, την επιβίβασαν παρά την θέλησή της στο αυτοκίνητο.

Κατόπιν, αφού την μετέφεραν σε άγνωστη ερημική τοποθεσία, περίπου 10 λεπτά από το σημείο της αρπαγής, την αποβίβασαν και την εξανάγκασαν σε συνουσία με την χρήση σωματικής βίας. Συγκεκριμένα, αφού την τοποθέτησαν σκυφτή στο καπό του οχήματος οι 3 άνδρες την κρατούσαν και ο τέταρτος την βίαζε, κατήγγειλε η 32χρονη.

Όπως υποστήριξε, στην συνέχεια, οι δράστες αφού την τοποθέτησαν εκ νέου εντός του οχήματος, την εγκατέλειψαν σε σημείο το οποίο βρισκόταν στα μισά περίπου της διαδρομής από το αρχικό σημείο που την είχαν αρπάξει, με την ίδια να διαφεύγει πεζή.

Ισχυρίστηκε, δε, ότι κατά τη στιγμή που την τοποθετούσαν στο όχημα μετά τον βιασμό της, ο ένας δράστης κρατούσε τα μάτια της κλειστά με μαντήλι, το οποίο κουνήθηκε ελαφρώς με αποτέλεσμα να κατορθώσει να δει στιγμιαία τον δράστη, ο οποίος την βίασε. Σύμφωνα με την περιγραφή της, επρόκειτο για νεαρό άνδρα, καστανόξανθο, ψηλό, τον οποίο ωστόσο δεν θα μπορούσε να αναγνωρίσει σε ενδεχόμενη μελλοντική διαδικασία.