Δυτική Ελλάδα: Εργαζόμενη σε γηροκομείο κατήγγειλε συστηματικό βιασμό από συνάδελφό

Ο εφιάλτης για την εργαζόμενη μητέρα τεσσάρων παιδιών, σε γηροκομείο όπως καταγγέλλει ξεκίνησε στις 23 Νοεμβρίου 2022.

γηροκομείο

Μητέρα τεσσάρων παιδιών κατήγγειλε στις Αρχές, τον συστηματικό βιασμό της από συνάδελφό της σε γηροκομείο της Δυτικής Ελλάδας.Η υπόθεση ερευνάται ήδη από την Εισαγγελία της πόλης όπου ζει η 36χρονη με την οικογένειά της.

Ο εφιάλτης του φερόμενου βιασμού που καταγγέλλει ότι βίωσε η 36χρονη μητέρα ξεκίνησε στις 23 Νοεμβρίου 2022. Εκείνη εργαζόταν στη νυχτερινή βάρδια σε γηροκομείο της πόλης στη Δυτική Ελλάδα όπου ζει μαζί με την οικογένειά της, ενώ στην ίδια βάρδια ήταν και ένας συνάδελφός της, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star.

«Ένας εφιάλτης παντού ήταν. Φώναζα, άφησέ με και αυτός δεν καταλάβαινε, ήθελε να μου κάνει το μαρτύριο της ζωής μου. Αποτρόπαια όλα. Προσπαθούσα να ξεφύγω από όλα αυτά. Ήρθε, μου έδωσε να πιω ένα αναψυκτικό και μετά με οδήγησε σε ένα δωματιάκι… Εγώ αισθανόμουν ζαλισμένη. Δεν καταλάβαινα τι μου γινόταν, μου ακινητοποίησε τα χέρια και αυτός εκεί με βίασε. Μετά με απειλούσε ότι αν το πω θα μου κάνει κακό και μετά αυτός συνέχιζε αυτό το μαρτύριο. Προσπαθούσα να ξεφύγω από αυτόν τον Γολγοθά και μου έκανε συνεχώς τα ίδια. Με έπαιρνε με βιντεοκλήσεις, γυμνές φωτογραφίες. Εγώ προσπαθούσα να τον αποφεύγω. Απειλούσε ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά μου. Ζητούσε να κάνει την πράξη και στην κόρη μου, 13 χρονών ήταν. Φοβόμουν, με απειλούσε συνεχώς. Συνεχώς ότι θα μου κάνει κακό».

Η μητέρα κατήγγειλε τον συνάδελφό της στην Αστυνομία στις 13 Δεκεμβρίου 2023, και η υπόθεση βρίσκεται ήδη στα χέρια Εισαγγελέα. Σύμφωνα με το Star, όταν η ίδια ενημέρωσε τους υπεύθυνους του γηροκομείου για τον εφιάλτη που ζούσε δεν είχε την αναμενόμενη αντίδραση.

«Προσπαθούσανε να το κουκουλώσουν. Δεν ήθελαν να πάρει έκταση για το γηροκομείο. Μετά αυτός έφυγε από εκεί και εγώ το έχω καταγγείλει και στην αστυνομία. Του έκανα μήνυση, με απέλυσαν και μένα από τη δουλειά χωρίς να μου πουν το λόγο».

Η 36χρονη έχει στο πλευρό της τον σύζυγό και τα 4 παιδιά της ενώ παρακολουθείται από ειδικούς λόγω του σοκ που έχει υποστεί.