Πάτρα: Διαμαρτυρία των εμπόρων για την καθυστέρηση των έργων στη Μαιζώνος

Τι αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.

Διαμαρτυρία

Την έντονη διαμαρτυρία τους για την καθυστέρηση των έργων πεζοδρόμησης της Μαιζώνος εκφράζουν τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας σε ανακοίνωσή τους.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: “Σύμφωνα με δημοσιεύματα που βλέπουν το φως της επικαιρότητας, η πεζοδρόμηση της οδού Μαιζώνος οδεύει προς υλοποίηση μετά τα Χριστούγεννα του 2024…

Οι δηλώσεις εργολάβων ,υπευθύνων του έργου περί Αχαρτογράφητων νερών και ατέλειωτα χρονοβόρες διαδικασίες όπως το πρόβλημα με την ύδρευση – αποχέτευση, και την προμήθεια υλικών μοιάζουν αδιανόητα ώστε να μην μπορούν να προβλεφθούν στο αρχικό οργανόγραμμα. Κι όμως συμβαίνει. Είναι προφανές ότι η δημοτική αρχή δεν μπορεί να εγγυηθεί το χρονοδιάγραμμα για την αποπεράτωση του έργου, αλλά τους συνάδελφους που αγωνιούν εν μέσω θερινών εκπτώσεων και καύσωνα να διατηρήσουν τις επιχειρήσεις τους ποιος τους συμμερίζεται…?

Το έργο της πεζοδρόμησης της Μαιζώνος , ενός έργου που εκτελείται στην κεντρική εμπορική αγορά της πόλης, που αναρωτιόμαστε αν το αντιλαμβάνονται οι υπεύθυνοι, φαίνεται ότι αναβάλλεται επ΄ αόριστον η παράδοση του και μοναδική μας ελπίδα μια «καλή τύχη».

Ο Εμπορικός κ Εισαγωγικός Σύλλογος διαμαρτύρεται γιατί πλήττονται τα συμφέροντα του κλάδου μας, πανταχόθεν.

Ευχόμαστε στους συνάδελφους μας υπομονή και αντοχή”.