Βοιωτία: Στον εισαγγελέα η 32χρονη που κατήγγειλε ψευδή βιασμό

Αρχικά η 32χρονη είχε υποστηρίξει ότι προχθές το πρωί πήγε σε παραλία της περιοχής, ύστερα από ραντεβού με έναν άνδρα, τον οποίο είχε γνωρίσει την προηγούμενη μέρα σε εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης.

Βοιωτία

Eνώπιον του εισαγγελέα, αυτή την φορά, ως κατηγορούμενη, ότι είπε ψέματα θα βρεθεί, η 32χρονη από την Βοιωτία, η οποία είχε καταγγείλει στην αστυνομία σεξουαλική κακοποίηση από 4 αγνώστους. Σύμφωνα με πληροφορίες μετά την καταγγελία της, αρνήθηκε να εξεταστεί από ιατροδικαστή ενώ παρουσία ψυχολόγου φέρεται να έπεσε σε αντιφάσεις.

Αρχικά η 32χρονη είχε υποστηρίξει ότι προχθές το πρωί πήγε σε παραλία της περιοχής, ύστερα από ραντεβού με έναν άνδρα, τον οποίο είχε γνωρίσει την προηγούμενη μέρα σε εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης. Όταν έφτασε στο ραντεβού -σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της – τέσσερις άγνωστοι που επέβαιναν σε Ι.Χ, την πλησίασαν.

Ο ένας της έκλεισε το στόμα και τα μάτια και με την βοήθεια των υπολοίπων, την έβαλαν στο όχημα. Όπως αρχικά είχε υποστηρίξει την μετέφεραν σε ερημική τοποθεσία, δέκα λεπτά από το σημείο της αρπαγής, τη κακοποίησαν σεξουαλικά και την εγκατέλειψαν σε σημείο το οποίο βρισκόταν στα μισά της διαδρομής από το αρχικό σημείο που την είχαν αρπάξει. Σύμφωνα με την περιγραφή της , ο ένας ήταν καστανόξανθος και ψηλός. Η αστυνομία ερευνά, για πιο λόγο η γυναίκα έκανε την συγκεκριμένη καταγγελία.