ΕΟ Πύργου-Κυπαρισσίας: Πολύνεκρο τροχαίο στην Ελαία – Τέσσερις νεκροί, μάνα με μωρό ανάμεσα στα θύματα ΦΩΤΟ

Η είδηση έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία με τις εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος να συγκλονίζουν.

Πολύνεκρο

Τραγωδία σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα (26.07.2024) στην Εθνική οδό Κυπαρισσίας – Πύργου, όπου συνέβη δυστύχημα με νταλίκα που συγκρούστηκε με τρία αυτοκίνητα προκαλώντας τον θάνατο τεσσάρων ατόμων και τον σοβαρό τραυματισμό άλλων τεσσάρων.

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη με τις τελευταίες εξελίξεις του πολύνεκρου δυστυχήματος στην Κυπαρισσίας – Πύργου. Συγκεκριμένα, τέσσερις άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο από την μοιραία σύγκρουση μεταξύ νταλίκας και τριών αυτοκινήτων. Οι 2 βρίσκονταν στο ίδιο όχημα και πρόκειται για ένα κοριτσάκι 12 μηνών και έναν 38χρονο άνδρα. Σε άλλο αυτοκίνητο ήταν οι άλλοι δύο νεκροί, οι οποίοι ήταν ένα αγοράκι 8 μηνών και ένας 50χρονος άνδρας.

Ακόμη 4 άνθρωποι τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Οι 3 από τους τραυματίες είναι δύο γυναίκες, μία 38χρονη, ένας 61χρονος, ένα 6χρονο παιδί που μεταφέρεται στο Καραμανδάνειο, ο 39χρονος οδηγός της νταλίκας και ένας 25χρονος που είναι διασωληνωμένος στην Καλαμάτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 25χρονος ήταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, διασωληνώθηκε επί τόπου στο σημείο του ατυχήματος και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του.

Οι αρχές έσπευσαν άμεσα στο σημείο, με ασθενοφόρα, πυροσβεστικά οχήματα και αστυνομικές δυνάμεις να επιχειρούν για την απεγκλωβισμό των θυμάτων.

Το ένα αυτοκίνητο βρίσκεται κάτω από το φορτηγό που ανετράπη. Δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούν να απεγκλωβίσουν τους επιβαίνοντες. Και τα τρία οχήματα διαλύθηκαν από τη σύγκρουση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το ΕΚΑΒ μετέφερε νεκρούς στο νοσοκομείο ένα παιδί και έναν ενήλικα, ενώ δύο ακόμη νεκροί φέρεται να βρίσκονται κάτω από την νταλίκα. Οι άντρες της Πυροσβεστικής προσπαθούν να ανασύρουν άτομα τα οποία βρίσκονται κάτω από το βαρύ όχημα και να διαπιστωθεί το αν τελικά επιβεβαιωθεί ο θάνατος των 4 ατόμων ή αν θα αυξηθεί.

«Μακελειό έγινε. Η νταλίκα είναι κατά μήκος του δρόμου δεν περνάει τίποτα από εδώ. Μέχρι στιγμής 4 οι νεκροί, δεν είναι κάτοικοι της περιοχής.

Όσο ο δρόμος καθυστερεί να φτιαχτεί σκοτώνεται κόσμος.. 40 χρόνια αυτό το πρόβλημα και ακόμη ο δρόμος είναι καρμανιόλα. Έχουν σκοτωθεί πολλοί», είπε αποκλειστικά στο newsit.gr, ο Προέδρος Σιδηροκάστρου, Αθανάσιος Κυριαζής.

 

Πολύνεκρο

Πολύνεκρο

Πολύνεκρο

Πηγή φωτογραφιών: patrisnews.com