Θα αποδεχτεί ο Ατρόμητος την πρόκληση-πρόσκληση της Γ΄Εθνικής;

Σκόνδρας: «Υπάρχουν δυσκολίες, τίποτα δεν αποκλείεται»

Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος Πατρών πανηγύρισε το πρωτάθλημα στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Αχαΐας και συμμετείχε στα μπαράζ ανόδου στη Γ΄Εθνική, αλλά δεν τα κατάφερε έχοντας να διαχειριστεί αρκετά προβλήματα τραυματισμών βασικών του στελεχών.

Όμως τα πολλά κενά που έχουν προκύψει, καθώς η μία μετά την άλλη ομάδες που είχαν δικαίωμα συμμετοχής στη Γ’ Εθνική ανάγκασε την ΕΠΟ να ψάχνει τρόπο στο…παρά πέντε να τα καλύψει.
Έτσι αφού κάλεσε τις πρώτες επιλαχούσες των μπαράζ ανόδου, αυτές δηλαδή που τερμάτισαν στην 4η θέση των Ομίλων και εισέπραξε αρνήσεις κάλεσε στη συνέχεια και τις ομάδες που τερμάτισαν στην 5η θέση.

Έτσι κάλεσε και τον Ατρόμητο Πατρών, δίνοντας παράλληλα διορία έως τη Δευτέρα να απαντήσει. Ο Ατρόμητος Πατρών βέβαια έχει κάνει ήδη τον προγραμματισμό του και συγκρότησε το ρόστερ του με την προοπτική να συμμετάσχει στην Α’ Κατηγορία, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεπεράσει πολλά εμπόδια για να αποδεχτεί την πρόσκληση-πρόκληση της ΕΠΟ για τη Γ’΄Εθνική.

«Υπάρχουν πολλές δυσκολίες» τόνισε ο πρόεδρος του Ατρόμητου Πατρών, Νεκτάριος Σκόνδρας και πρόσθεσε: «Όμως τίποτα δεν αποκλείεται. Θα εξετάσουμε όλες τις παραμέτρους και εντός των χρονικών ορίων που μας δόθηκαν θα απαντήσουμε στην ΕΠΟ».