Ωρα για την πρώτη συγκέντρωση στον Κεραυνό

Κεραυνό

Τέλος η ξεκούραση στο στρατόπεδο του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου, καθώς σήμερα το απόγευμα (18:45) στην ιστορική έδρα της ομάδας στο «Θ. Χρυσανθόπουλος», θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση και η έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της νέας περιόδου.

Ο Ανδρέας Ανδρούτσος εμφανίζεται απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο εξελίχθηκε το καλοκαίρι, καθώς ο βασικός κορμός της ομάδας που παρέμεινε ενισχύθηκε με τις ποιοτικές προσθήκες νεαρών παικτών με εμπειρίες, τις οποίες επέβαλε η συμμετοχή της ομάδας στο σαφώς πιο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορία.

Οι πληροφορίες λένε ότι ίσως και σήμερα υπάρξει εξέλιξη με την απόκτηση του πολύπειρου Γιάννη Σπανού στον οποίο έχει κάνει πρόταση η ομάδα του Κεραυνού ώστε να κλείσει την ενίσχυση της στη γραμμή κρούσης με τον καλύτερο τρόπο.

Στο μεταξύ, ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου τη νέα αγωνιστική περίοδο θα “τρέχει” με την Sportsanalysis. Η διοίκηση του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον εξειδικευμένο προπονητή φυσικής κατάστασης Μάκη Παρασκευόπουλο.