Νέες ιδέες φιλελεύθερες!

Ο Κώστας Σβόλης είναι επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας Δήμου Πατρέων.

Οταν μια δημοτική αρχή κατηγορεί δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης, επειδή υπερασπίζεται συμβασιούχους εργαζόμενους στα δικαστήρια, τότε δικαιούσαι να ισχυρισθείς αυτή, πιθανόν, να διέπεται από νεοφιλελεύθερες ιδέες!

Οταν η δημοτική αρχή αυτή είναι της Πάτρας, τότε δικαιούσαι να ισχυρίζεσαι ότι η «Λαϊκή Συσπείρωση» έχει απολέσει τον πολιτικοϊδεολογικό της προσανατολισμό.

Κατηγορήθηκε (εν τη απουσία του), στη συνεδρίαση της δημοτικής επιτροπής (30/7) ο δημοτικός μας σύμβουλος Φίλιππος Οικονόμου ότι συμπαραστέκεται στους συμβασιούχους εργαζόμενους, ενώ ταυτόχρονα ψέγει τους διοικούντες για τα αργά αντανακλαστικά στις προσλήψεις σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα.
Κύριοι της δημοτικής αρχής προσανατολιστείτε προς το δημόσιο και κοινωνικό όφελος και ασκείστε, πρωτίστως, την αυτοκριτική σας. Οι εργαζόμενοι, δυστυχώς για εσάς, έχουν αντιληφθεί τις προθέσεις σας.

Η «Πάτρα Ενωμένη» θα στηρίζει τους πολίτες, στέλνοντας παράλληλα προς την Κεντρική Διοίκηση μηνύματα διαμαρτυρίας για την ελλιπή χρηματοδότηση και στελέχωση του Δήμου.