Στα παγκάρια με… Πέγκυ Ζήνα! Συναυλία «έκπληξη» της Εκκλησίας στην Πάτρα

Από την πίστα στο φιλανθρωπικό έργο της Μητρόπολης

ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΠΑΤΡΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ ΠΑΓΚΑΡΙ Ενημέρωση για τη συναυλία δίπολα στα παγκάρια ιερού ναού της Πάτρας

Είναι παράδοση, εδώ και αρκετά χρόνια, η Ιερά Μητρόπολη Πατρών να διοργανώνει συναυλίες που έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα ή που θέλουν να τιμήσουν κάποια επέτειο μνήμης όπως η Επανάσταση του 1821 ή η Μικρασιατική καταστροφή του 1922.

Οι συναυλίες διοργανώνονται κάθε χρόνο συνήθως προς τα τέλη του καλοκαιριού ή στις αρχές του φθινοπώρου με την παρουσία γνωστών καλλιτεχνών, όπως π.χ. ο Γιώργος Νταλάρας, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, κ.ά.

Αυτό θα συμβεί και φέτος, καθώς όπως διαβάσαμε στους πίνακες ανακοινώσεων αρκετών ιερών ναών της περιοχής, στις 9 Σεπτεμβρίου θα τραγουδήσει στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο η Πέγκυ Ζήνα.

Η συναυλία συνδιοργανώνεται από την Ιερά Μητρόπολη Πατρών και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος κι όπως χαρακτηριστικά τονίζεται η εν λόγω μουσική βραδιά γίνεται για «την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Αποστολικής Μητρόπολεως της Πάτρας, η οποία διαθέτει δομές όπως το κοινωνικό Συσσίτιο Αρτος Αγάπης, μέσα από το οποίο καθημερινά σιτίζονται και βοηθούνται δεκάδες συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη».

Ηδη στους ιερούς ναούς διατίθενται και εισιτήρια-κουπόνια για τη συναυλία και χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία από ενορία της Πάτρας. Τα εισιτήρια κοστίζουν 15 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καιρός: Με 40άρια και καταιγίδες τις επόμενες ημέρες, η πρόγνωση μέχρι τη Δευτέρα

Φωτιά Εύβοια: Βελτιωμένη η εικόνα, σηκώθηκαν τα εναέρια

Μέση Ανατολή: Η δολοφονία του Χανίγια πυροδοτεί νέα ανάφλεξη, φόβοι για «άμεσο χτύπημα» από το Ιράν

Πάτρα: «Μπούκαραν» σε μίνι μάρκετ με όπλο!

Πάτρα: «Βραχιολάκι» σε υπερήλικα που… αυνανιζόταν!