Φλόριντα: Ξεβράστηκε κοκαΐνη αξίας 1 εκατ. δολαρίων σε ακτή κατά τη διάρκεια καταιγίδας
Κοκαΐνη αξίας 1 εκατ. δολαρίων ξεβράστηκε σε ακτή της Φλόριντα στη διάρκεια καταιγίδας
Κοκαΐνη αξίας άνω του ενός εκατομμυρίου δολαρίων ξεβράστηκε σε ακτή των εξωτικών νησιών Φλόριντα Κις, στο Μαϊάμι της Φλόριντα, στη διάρκεια της πρόσφατης καταιγίδας Debby.
Τα 25 πακέτα με τα 32 κιλά κοκαΐνης βρέθηκαν από έναν «καλό Σαμαρείτη», όπως είπε η τοπική αστυνομία, που δέχθηκε τηλεφώνημα από τον άνθρωπο που εντόπισε τα ναρκωτικά.
Η κοκαΐνη ήταν κρυμμένη μέσα σε σακούλα σκουπιδιών ανάμεσα σε φύκια, φύλλα και άλλα συντρίμμια.
Η καταιγίδα Debby έφτασε στις ΗΠΑ ως τυφώνας κατηγορίας 1 το πρωί της Δευτέρας, με ανέμους να ξεπερνούν τα 80 μίλια την ώρα.
Έκτοτε έχει υποβαθμιστεί σε τροπική καταιγίδα, και φαίνεται ότι θα φέρει βροχή και πλημμύρες καθώς κατευθύνεται προς την Τζόρτζια, τη Βόρεια και τη Νότια Καρολίνα.
Τα ναρκωτικά ξεβράζονται συχνά στις παραλίες της νότιας Φλόριντα και στις γύρω περιοχές, καθώς οι λαθρέμποροι διακινούν τις ουσίες από τη Νότια Αμερική στις ΗΠΑ.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Γιατί δεν αποθηκεύουμε το λάδι κάτω από τον νεροχύτη, και άλλα 6 λάθη στην κουζίνα
Η Ολομέλεια της ΠΑΣΠ ΑΕΙ Πάτρας
Η Philips έβαλε AI στην οδοντόβουρτσα και είναι πολυ φθηνότερη από την Dyson
Οδηγίες από το Υπουργείο Παιδείας για τις Τάξεις Υποδοχής ΤΥ ΖΕΠ
Αρχαία Ολυμπία: Δυναμική παρουσία του Σ.Ι.Ο.Δ.Ε. στην ημερίδα για την οδική ασφάλεια – ΦΩΤΟ
