Γεωργιάδης κατά Κασσελάκη: «Είναι δίκαιο να μου κάνει κριτική ενώ κάνει διακοπές στη Μύκονο;»

Η απάντηση του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη στην ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη

Γεωργιάδη

Την αντίδραση του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε μια ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε ένα βίντεο από διάλογο που είχε ο υπουργός με εργαζόμενους σε νοσοκομεία των Δωδεκανήσων κατά την επίσκεψή του χθες, Τρίτη.

«Είναι δίκαιο να γυρνάω τα νοσοκομεία, για να δω τα προβλήματα και να βρω λύσεις στις χρόνιες ελλείψεις -και θα βρω- και να διαβάζω αυτή την ανάρτηση από έναν άνθρωπο, που έναν μήνα τώρα κάνει διακοπές στη Μύκονο, έχοντας αφήσει τους εργαζομένούς του απλήρωτους και χωρίς το δώρο τους;», γράφει στο Χ ο κ. Γεωργιάδης.

Και να μου κάνει κριτική για μία σκηνή ενός λεπτού, από μία περιοδεία σε Νοσοκομεία και ΚΥ πολλών ωρών, για την οποία οι παρόντες καλώς γνωρίζουν τί πραγματικά συνέβη», συνεχίζει.

Αναφέρεται και τον Παύλο Πολάκη, σημειώνοντας: «Είναι όμως και κωμικό ένας αρχηγός που δεν τολμά να διαγράψει από το κόμμα του τον @pavpol2222, ο οποίος εδώ και μέρες κατηγορεί ως κλέφτρα την βουλευτή του κα Αθηνά Λινού και κάνει ότι δεν το βλέπει, να ισχυρίζεται ότι θα απέλυε Υπουργό του…».