Νέα Φιλαδέλφεια: Στον εισαγγελέα οι έξι οπαδοί της ΑΕΚ,πώς έγινε η επίθεση σε βάρος των αστυνομικών ΦΩΤΟ

Ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθούν, έξι οπαδοί της ΑΕΚ, μεταξύ των οποίων και ένας ανήλικος, που κατηγορούνται για επίθεση κατά αστυνομικών δυνάμεων το απόγευμα της Πέμπτης (8/8) στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

έξι

Ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθούν, έξι οπαδοί της ΑΕΚ, μεταξύ των οποίων και ένας ανήλικος, που κατηγορούνται για επίθεση κατά αστυνομικών δυνάμεων το απόγευμα της Πέμπτης (8/8) στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

 

Όπως έγραψε νωρίτερα το iefimerida.gr πρόκειται για πέντε Έλληνες μεταξύ των οποίων ένας ανήλικος 17 ετών και τέσσερις ενήλικες ηλικίας 28 και 23 ετών καθώς και δυο 22χρονοι. Παράλληλα συνελήφθη και ένας 20χρονος Αλβανός. Από το σημείο κατασχέθηκε αναδιπλούμενος σουγιάς ενώ στην κατοχή του 20χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι.

έξι έξι

έξι

Πώς έγινε η επίθεση σε βάρος των αστυνομικών στη Νέα Φιλαδέλφεια

Σύμφωνα με πληροφορίες, οπαδοί της Ένωσης κινήθηκαν κατά στελεχών της ΟΠΚΕ και της ασφάλειας, οι οποίοι επιτηρούσαν μηχανοκίνητη πορεία των οπαδών, που είχαν πρόθεση να επιτεθούν στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι.

 

Οι οπαδοί της ΑΕΚ είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Μιχάλης Κατσουρής και συμμετείχαν στον μνημόσυνο της δολοφονίας του άτυχου φίλου της ΑΕΚ. Στην συνέχεια ξεκίνησαν για τον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι, αλλά η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων απέτρεψε την πρόθεση τους για επίθεση, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

 

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, επιστρέφοντας στη Νέα Φιλαδέλφεια, μερίδα των οπαδών επιτέθηκαν με πέτρες και άλλα αντικείμενα κατά των αστυνομικών και ακολούθησε κυνηγητό στους γύρω δρόμους. Κατά την διάρκεια της έντασης συνελήφθησαν τα έξι άτομα, ενώ οι οπαδοί της ΑΕΚ εγκατέλειψαν στο οδόστρωμα 35 μοτοσυκλέτες, από τις οποίες είχαν αφαιρέσει τις πινακίδες κυκλοφορίας.

Διαβάστε επίσης:

Έσβησε η φωτιά στην Αθηνών-Κορίνθου μετά την ανατροπή βυτιοφόρου,κλειστό το ρεύμα προς Αθήνα ΒΙΝΤΕΟ

Καιρός: Διατηρούνται οι υψηλές θερμοκρασίες, η πρόγνωση μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο ΦΩΤΟ

Στην Πάτρα το σούπερ γιοτ του Roberto Cavalli: Χαζεύουν οι περαστικοί με την εντυπωσιακή μαύρη θαλαμηγό ΦΩΤΟ

Νεκρός ο οδηγός μηχανής από το σοβαρό τροχαίο στη Λεωφόρο Αθηνών

Θανατηφόρο τροχαίο Πατρών – Πύργου, πατέρας 45χρονου: «Δεν μπορούμε να το χωνέψουμε, έφυγε τσάμπα»