Πάτρα: Φτερό στον άνεμο το Crazy sea, κίνδυνος να βυθιστεί και να προκληθεί μεγάλη καταστροφή! – ΝΕΟΤΕΡΑ

Λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας και των θυελλωδών ανέμων που πνέουν, το σκάφος έχει μπατάρει, χτυπάει στα διπλανά σκάφη και κινδυνεύει να κοπεί από τα σχοινιά και να μείνει εντελώς ακυβέρνητο και να βυθιστεί.

 

Πάτρα

Νεότερη Ενημέρωση: Ο Δήμος Πατρέων στον οποίο ανήκει η διαχείριση της Μαρίνας, σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, παρενέβη και σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, προχώρησε στην ασφαλή πρόσδεση του σκάφους «crazy sea».

Πρώτη Ενημέρωση: Σε μια κλωστή κρέμεται η τύχη του crazy sea, του σκάφους «βόμβα» που απειλεί με καταστροφή τη Μαρίνα της Πάτρας.

Πάτρα

Η «Π» αποκάλυψε πριν λίγες μέρες το θέμα, σημειώνοντας ότι το πλοίο κρύβει στο εσωτερικό του μια τεράστια περιβαλλοντική «βόμβα» που αν «ανατιναχθεί», θα δημιουργήσει τεράστια μόλυνση στη θαλάσσια ζώνη της πόλης!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ της «Π»: Σκάφος «βόμβα» απειλεί με καταστροφή τη Μαρίνα της Πάτρας – ΕΓΓΡΑΦΟ – ΦΩΤΟ

Και πριν λίγη ώρα, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που ξέσπασε στην Πάτρα και των θυελλωδών ανέμων που πνέουν, το σκάφος έχει μπατάρει, χτυπάει στα διπλανά σκάφη και κινδυνεύει να κοπεί από τα σχοινιά και να μείνει εντελώς ακυβέρνητο και να βυθιστεί, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, αφού περιέχει, κατά τους υπολογισμούς του, 1,5 τόνο πετρέλαιο!

Το σκάφος ανήκει σε Τούρκους, οι οποίοι δεν μπορούν να εντοπιστούν.

Ο εφοπλιστής Δάκης Ιωαννίδης, που διατηρεί σκάφος ακριβώς δίπλα στο Crazy sea, είχε προχωρήσει πριν λίγες μέρες στην επίσημη καταγγελία, βλέποντας την κακοκαιρία να έρχεται στην περιοχή.

Στην καταγγελία του ανέφερε προφητικά: «Εκφράζω τους φόβους μου πως για την Παρασκευή 8/10/2021 η πρόγνωση είναι πολύ άσχημη σύμφωνα με την ΕΜΥ και πως είναι σίγουρο μετά από έλεγχο πως το ένα και μοναδικό ρεμέτζο που έχει μείνει δεν θα αντέξει. Παρακαλώ λόγω της μικρής χρονικής διάρκειας να μεριμνήσετε άμεσα για την ασφάλεια των σκαφών, αλλά και του περιβάλλοντος».