Παρίσι: Εκκενώθηκε ο Πύργος του Άιφελ, άνδρας σκαρφάλωσε στους Ολυμπιακούς δακτυλίους ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πύργος του Άιφελ βρέθηκε στο επίκεντρο των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, με εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες να φωτογραφίζονται μπροστά στους Ολυμπιακούς δακτυλίους που τον κοσμούσαν τις ημέρες διεξαγωγής των αγώνων.

ΠΑρίσι

Η γαλλική αστυνομία εκκένωσε την περιοχή γύρω από τον Πύργο του Άιφελ στο Παρίσι αφού ένας άνδρας εθεάθη να σκαρφαλώνει λίγες ώρες πριν από την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων την Κυριακή.

Ο άνδρας χωρίς πουκάμισο εθεάθη να σκαρφαλώνει στον πύργο ύψους 330 μέτρων το απόγευμα. Δεν είναι σαφές από πού ξεκίνησε την ανάβασή του, αλλά εντοπίστηκε ακριβώς πάνω από τους Ολυμπιακούς δακτυλίους που κοσμούσαν το δεύτερο τμήμα του μνημείου.

 

Η αστυνομία συνόδευσε τους επισκέπτες μακριά από την περιοχή γύρω στις 15.00 ενώ σε κάποιους που είχαν κλειδωθεί για λίγο στον δεύτερο όροφο τους επετράπη να βγουν περίπου 30 λεπτά αργότερα.

Ο Πύργος του Άιφελ ήταν το επίκεντρο της τελετής έναρξης, αλλά δεν αναμένεται να είναι μέρος της τελετής λήξης, η οποία πρόκειται να ξεκινήσει στο Stade de France στο βόρειο προάστιο του Saint-Denis στις 10 ώρα Ελλάδος το βράδυ.

 

Διαβάστε επίσης

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στον Βαρνάβα: Καίγονται σπίτια, απανωτά μηνύματα από το 112 ΦΩΤΟ

Εμπρηστική επίθεση στο αυτοκίνητο του Λιμενάρχη Πατρών: Αναζητούν δράστες και κίνητρο

Διασωληνωμένος σε σοβαρή κατάσταση Πατρινός μετά από εργατικό ατύχημα στην Κρήτη

Χωρίς βροχές και υψηλές θερμοκρασίες… διψάσαμε – Κρίσιμο το πρόβλημα της λειψυδρίας σε όλη την Αχαΐα

Μεγάλη κινητοποίηση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την πανώλη