Η ΝΕΠ κλείνει ελληνα περιφερειακό
Πολύ κοντά στην απόκτηση ενός Έλληνα παίκτη που αγωνίζεται στην Περιφέρεια είναι η ανδρική ομάδα πόλο της ΝΕΠ, ωστόσο δεν έχουν διαρρεύσει το όνομα του.
Σύμφωνα με πληροφορίες η πατρινή ομάδα τα έχει βρει σχεδόν σε όλα μαζί του και απομένουν λεπτομέρειες για να πέσουν οι υπογραφές και να ανακοινωθεί.
Αν όλα πάνε καλά και ολοκληρωθεί η απόκτηση του Έλληνα παίκτη, τότε λογικά με αυτόν θα πέσει η αυλαία της μεταγραφικής ενίσχυσης για τη ομάδα του Μάκη Λυκούδη.
Ο πατρινός τεχνικός τις επόμενες μέρες θα ανακοινώσει και την ημερομηνία που θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα περίοδο, αν και το γεγονός ότι το κολυμβητήριο «Αν. Πεπανός» είναι κλειστό λόγω εργασιών συντήρησης, είναι ένα θέμα που απασχολεί, ωστόσο σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
iPhone: Πώς να μεταφέρετε όλα τα δεδομένα σας σε νέα συσκευή
Ντόλι Πάρτον: Μουσική, φιλανθρωπία και επιχειρηματικότητα – Ο ρόλος που δεν θέλησε ποτέ
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Μπιλ Γκέιτς για AI: «Είναι το πιο επικίνδυνο εργαλείο που εφευρέθηκε ποτέ»
σπιράλ: Ευχές, προτάσεις, προβληματισμοί και ανταλλαγή απόψεων με ορίζοντα το 2029
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Η SpaceX χτίζει τη μεγαλύτερη βάση εκτοξεύσεων στην ιστορία της
