Νέα σελίδα στον ΠΑΣ Ναυπάκτου

Ο ΠΑΣ Ναυπάκτου μπαίνει τη νέα αγωνιστική περίοδο με σημαντικές αλλαγές και διατηρώντας ψηλά τον πήχη από πλευράς στόχων.

Ναυπάκτου Το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ Ναυπάκτου

Η νέα σεζόν που ξεκινά συνοδεύεται με σημαντικές αλλαγές για την ομάδα του ΠΑΣ Ναυπάκτου, αλλά και νέους ακόμα πιο υψηλούς στόχους.

Οι αλλαγές στο διοικητικό σχήμα, οι οποίες προέκυψαν με τις πρόσφατες αρχαιρεσίες, δίνουν τη σκυτάλη στην αναδιοργάνωση των τμημάτων, μεταξύ άλλων και με την ανάληψη καθηκόντων από τους νέους προπονητές αυτών.

Ο επί 15 χρόνια προπονητής της ανδρικής ομάδας του ΠΑΣ Ναυπάκτου, αλλά και τεχνικός διευθυντής των τμημάτων, Γιώργος Σταθάτος, αναλαμβάνει προπονητής στους παίδες και τους u14, με εστίαση στην ακόμα μεγαλύτερη μέριμνα στις μικρές ηλικίες και κύριο στόχο πάντα την καλύτερη δυνατή εξέλιξη των αθλητών μας.

Ταυτόχρονα, ο Θεόφιλος Ζησιμόπουλος, ο οποίος τη δεκαετία 2013-14 έως 2023-24 υπήρξε προπονητής στο παιδικό τμήμα και στις υποδομές του συλλόγου, με εφόδιο την πολύχρονη εμπειρία του και ως αθλητής σε υψηλό επίπεδο, από τη νέα σεζόν αναλαμβάνει πρώτος προπονητής στην ανδρική ομάδα και τους εφήβους.

Η διοίκηση του ΠΑΣ Ναυπάκτου ανακοινώνει επίσης ότι, σε συνεργασία με τον πρώτο πλέον προπονητή του ανδρικού τμήματος, Θεόφιλο Ζησιμόπουλο, αλλά και το Γιώργο Σταθάτο, ως τεχνικός διευθυντής, έχει ήδη προχωρήσει στο σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα αγωνιστική σεζόν, με ξεκάθαρο στόχο την πορεία πρωταθλητισμού στην Α2 ΕΣΚΑ-Η (Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αχαΐας-Ηλείας). Πάντα στηριζόμενοι στη φιλοσοφία να προωθούνται οι αθλητές που προέρχονται από τις ακαδημίες της ομάδας, αλλά και με στοχευμένες προσθήκες, φιλοδοξούμε ο ΠΑΣ Ναυπάκτου να ζήσει ακόμα καλύτερες ημέρες διακρίσεων, στη νέα σελίδα που ανοίγεται.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για τη στελέχωση του ρόστερ του ανδρικού τμήματος της ομάδας.