Αυστραλία 10χρονη δολοφονήθηεκ από τη μητέρα της, την μαχαίρωσε στο λαιμο!

Την 10χρονη βρήκε νεκρή ο πατέρας της, στο σπίτι τους στο Κουίνσλαντ, στην Αυστραλία.

10χρονη

Μητέρα κατηγορείται για τη δολοφονία της 10χρονης κόρης σε σπίτι στην Αυστραλία. Το πτώμα του μικρού κοριτσιού βρήκε ο πατέρας της, όπως επιβεβαίωσε η Αστυνομία.

Το θύμα αναγνωρίστηκε ως η 10χρονη Sophie Wang. Σύμφωνα με την Αστυνομία του Κουίνσλαντ, η μητέρα του κοριτσιού -που κατονομάστηκε στο δικαστήριο ως Yingying Xu, 46 ετών- κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της μικρής Sophie.

Το κορίτσι φέρεται να έχει υποστεί διάφορα τραύματα συμπεριλαμβανομένου ενός στον λαιμό της.

Όπως μεταδίδει το Sky News Australia, η Αστυνομία μετέβη σε ένα σπίτι στο Emerald Lakes Coast λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα της Τρίτης, όπου βρήκε το παιδί, το οποίο φέρεται να είχε μαχαιρωθεί και στον λαιμό και δεν ανταποκρινόταν.

«Παρά τις προσπάθειες του πατέρα της και των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, το νεαρό κορίτσι κηρύχθηκε νεκρό από τους τραυματιοφορείς. Αμέσως ξεκίνησε έρευνα και ως αποτέλεσμα η μητέρα του παιδιού συνελήφθη για φόνο», ανέφερε η Αστυνομία.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν στο σπίτι της οικογένειας περίπου στις 18:00 το απόγευμα της Τρίτης και βρήκαν μια «εξαιρετικά θλιβερή σκηνή», δήλωσε ο αστυνομικός, Κεντ Έλις, όπως μεταδίδει το news.com.au.

«Στα 15 χρόνια της καριέρας μου ως ντετέκτιβ, είναι μια από τις πιο δύσκολες σκηνές που έχω δει», είπε.

Η Αστυνομία ανέφερε ότι η μητέρα του κοριτσιού βρέθηκε αργότερα σε κοντινό δρόμο και συνελήφθη.