Ο Προμηθέας ξεκίνησε με κέφι και όρεξη τον «Γολγοθά» της προετοιμασίας

Ο Προμηθέας ξεκίνησε την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν υπό τις οδηγίες του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Προμηθέας Ο Προμηθέας έπιασε δουλειά υπό τις οδηγίες του Ηλία Παπαθεοδώρου

Το πρώτο βήμα – έστω κι ανεπίσημο – της νέας χρονιάς έγινε χθες στον Προμηθέα.
Το προπονητικό επιτελείο της ομάδας είχε ραντεβού στο «Promitheas Park» με τους παίκτες, οι οποίοι χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ κι έπιασαν δουλειά στο παρκέ και στο γυμναστήριο. Το μενού περιελάμβανε εργομετρικά, βάρη, τρέξιμο και σουτ στο γήπεδο, με την επίσημη πρώτη της ομάδας να προγραμματίζεται, πλέον, για τη Δευτέρα, όταν και θα δώσουν «παρών όλοι οι παίκτες, καθώς ο Ελάιζα Χιούζ αναμένεται στην Πάτρα την Παρασκευή. Αντίθετα, κανονικά στην πόλη μας βρίσκονται ο Ντάριους Πέρι, ο Τζαβίν Ντελοριέ και ο Κέι Τζέι Ουίλιαμς, καθώς και οι Μηνάς Παπαγιάννης και Μιχάλης Λούντζης. Από την «παλιά φρουρά» κανονικά μετέχουν οι Αντώνης Κόνιαρης και Λίνος Χρυσικόπουλος, οι νεαροί Νάσος Μπαζίνας, Αντώνης Καραγιαννίδης, Αγγελος Λάγιος, Νίκος Βασιλείου, Γρηγόρης Πρέκας (αντιμετωπίζει μια ίωση), ο Νίκος Πλώτας, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό που είχε με την Εθνική ομάδα των Νέων Ανδρών και κάποια ακόμη παιδιά από τον θυγατρικό Προμηθέα 2014.
Τι απομένει, πλέον, στους «Προμηθείς»; Σίγουρα τουλάχιστον δύο ξένοι, ένας γκαρντ με έφεση στο σκοράρισμα (στη θέση επί της ουσίας του Χάντερ Χέιλ) κι ένας ψηλός, ενώ ανάλογα με τις απαιτήσεις της προετοιμασίας και τις συνθήκες που θα προκύψουν στην ομάδα, θα γίνει κίνηση και για έναν 7ο ξένο, όμως ακόμη είναι πολύ νωρίς για να πει κανείς σε ποια θέση θα αγωνίζεται.
* Εντυπωσιασμένοι δηλώνουν οι ξένοι παίκτες του Προμηθέα από τις εγκαταστάσεις που συνάντησαν στην Πάτρα, καθώς ίσως δεν περίμεναν ότι θα συναντούσαν τόσο υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη όσο αυτό που βρήκαν στο «Promitheas Park».
* Σαν να μην είχε φύγει ούτε στιγμή από τον Προμηθέα είναι ο Μιχάλης Λούντζης, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τα κατατόπια στο «Promitheas Park» και δεν θα έχει πρόβλημα αφομοίωσης.
* Ο Λίνος Χρυσικόπουλος ήταν η τελευταία άφιξη στην Πάτρα, με τον διεθνή φόργουορντ να μπαίνει κι αυτός κατευθείαν στο γήπεδο.
* Οι άνθρωποι του Προμηθέα παρακολουθούν με προσοχή τις κινήσεις των άλλων ομάδων της Basket League, βρισκόμενοι σε πλεονεκτική θέση καθώς έχουν κλείσει σχεδόν το 90% του ρόστερ τους, συγκροτώντας ήδη ένα κράμμα εμπειρίας, ταλέντου, ποιότητας και νεανικού ενθουσιασμού.