Με την Κουρέτα η προετοιμασία της Εθνικής Κ19

Κουρέτα

Κορυφώνεται η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Νέων Γυναικών (Κ19) εν όψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα γίνει 24-31 Αυγούστου στο Ζάγκρεμπ.

Η ομοσπονδιακή προπονήτρια Ευτυχία Καραγιάννη έχει στη διάθεσή της 21 πολίστριες γι αυτό το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας, απ’ όπου θα προκύψει η τελική 15άδα που θα ταξιδέψει στην πόλη της Κροατίας την προσεχή Παρασκευή 23/8.

Οι προπονήσεις γίνονται στα κολυμβητήρια Αγίου Κοσμά, Βουλιαγμένης και Αλίμου. Σήμερα  Κυριακή (18/8) το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα τεστάρει δυνάμεις σε δύο ανεπίσημα φιλικά παιχνίδια με την Εθνική Γερμανίας, στο κολυμβητήριο του Αλίμου, το οποίο έχει επιλέξει η τελευταία για προετοιμασία πριν από το ταξίδι για την Κροατία.

 

Οι 21 που συνεχίζουν προετοιμασία με την Εθνική Ελλάδας Νέων Γυναικών (Κ19) είναι οι: Κωνσταντοπούλου, Τσιάρα, Κυριακοπούλου, Κουρέτα, Κλαψιανού, Τριχά, Τζωρτζακάκη, Φουράκη, Κοβάτσεβιτς, Καραμπέτσου, Δρακωτού, Μπέτα, Πιοβάν, Μαργαρίτη, Γραικού, Κρασσά, Κανελλοπούλου, Παπαδοπούλου, Γαλανοπούλου, Οικονόμου, Κεχαγιόγλου.

Η Ελλάδα είναι στον 1ο Όμιλο του Ευρωπαϊκού, με αντιπάλους τις Ουγγαρία, Κροατία, Γαλλία.

Ο 2ος Όμιλος: Ιταλία, Ολλανδία, Ισραήλ, Ισπανία. 3ος Όμιλος: Σλοβακία, Ρουμανία, Ουκρανία, Ελβετία, 4ος ‘Όμιλος: Τουρκία, Γερμανία, Βουλγαρία, Μάλτα, Μεγάλη Βρετανία.