Στο άδειο ΟΑΚΑ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης ο Παναθηναϊκός – Που το δείχνει

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στη “μάχη” του φετινού πρωταθλήματος της Super League, υποδεχόμενος στον Αστέρα Τρίπολης στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ.

ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης, στην πρεμιέρα του στη φετινή Super League (20:00, Cosmote sport 1), λίγες ημέρες πριν δώσει τον πρώτο του αγώνα με τη Λανς, για την είσοδό του στη League phase του Conference League.

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στη “μάχη” του φετινού πρωταθλήματος της Super League, υποδεχόμενος στον Αστέρα Τρίπολης στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ.

Η αναμέτρηση γίνεται λίγα 24ωρα μετά την υπερπροσπάθεια που έκανε ο Παναθηναϊκός, στη ρεβάνς με τον Άγιαξ -με αποκλεισμό από τα playoffs του Europa League, στη διαδικασία των πέναλτι- και ενόψει του πρώτου του αγώνα με τη Λανς, για τα playoffs του Conferendce League.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο άφησε εκτός τους Ντραγκόφσκι, Τσέριν και Σπόραρ, με τον τελευταίο να έχει ταλαιπωρηθεί από γαστρεντερίτιδα τις προηγούμενες μέρες. Διαθέσιμος δεν είναι και ο τιμωρημένος Κώτσιρας, ενώ για πρώτη φορά βρίσκεται στη διάθεση του Αλόνσο ο Μαξ.

Από την άλλη πλευρά, ο Αστέρας Τρίπολης πηγαίνει στο ΟΑΚΑ χωρίς άγχος, έχοντας για φετινό στόχο την επιστροφή του στα playoffs της Super League, αλλά και στα Κύπελλα Ευρώπης. Το μοναδικό “διπλό” των Αρκάδων επί των “πρασίνων” έγινε στις 29 Ιανουαρίου του 2022 (0-1). Με εξαίρεση τον τραυματία Άλχο, δε, σημαντικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Μίλαν Ράσταβατς

20 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

11 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

8 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

1 ΝΙΚΗ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΓΚΟΛ: 26-11

Οι πιθανές συνθέσεις του αγώνα:

Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μαξ, Μαξίμοβιτς, Βιλένα, Τετέ, Μπακασέτας, Λημνιός, Γερεμέγεφ.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Τριανταφυλλόπουλος, Καστάνιο, Χουχούμης, Μούμο, Γιαμπλόνσκι, Καλτσάς, Μπαρτόλο, Παλάσιος, Άνταμ.

Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου).

Βοηθοί διαιτητή: Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Λάμπρος Διαμαντής (Ηπείρου).

4ος διαιτητής: Σταύρος Τσιμεντερίδης (Κοζάνης).

VAR: Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων).

AVAR: Κώστας Στάικος (Λάρισας).