Ο ΝΟΠ στο ψάξιμο για μια ακόμα προσθήκη

Τελευταία εβδομάδα ξεκούρασης για παίκτες και προπονητές του ΝΟΠ ο οποίος την επομένη Δευτέρα θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν.

Ο τεχνικός της ομάδας, Βασίλης Λαμπάτος βρίσκεται σε συνεργασία με την διοίκηση για την απόκτηση ενός ακόμα παίκτη από την ελληνική αγορά που θα αγωνίζεται τόσο στην άμυνα, όσο και στην περιφέρεια.

Υπάρχουν παίκτες που είναι στα «ραντάρ» της ομάδας και στόχος είναι μέσα στις επόμενες μέρες να τελειώσει το θέμα χωρίς όμως να είναι τίποτα σίγουρο.
Από εκεί και πέρα, μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει ανακοίνωση για τους παίκτες που ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον ΝΟΠ και τη νέα περίοδο, κάτι που αποτελεί τυπική διαδικασία, καθώς υπάρχει συμφωνία με όλους.

Θυμίζουμε οτι έχουν ήδη αποκτηθεί οι Γεωργιανοί Κιριακίντι, Μέσκι και ο τερματοφύλακας Βασίλης Καβουσανός, ενώ στον αντίποδα έχουν αποχωρήσει οι Απόστολος Γεωργαράς, Γιάννης Τζώρτζης, Παναγιώτης Παπαδόγκονας και ο Ματ Γουίλσον.

Σε ότι αφορά την προετοιμασία, το πρώτο ραντεβού θα γίνει το απόγευμα της επόμενης Δευτέρας στο ανοιχτό κολυμβητήριο του ΝΟΠ και εκεί και θα γίνει το πρώτο κομμάτι της δουλειάς μέχρι οι καιρικές συνθήκες να ανάψουν «κόκκινο» ώστε οι προπονήσεις να μεταφερθούν στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός».