Ώρα Καλαβρύτων για τον υποψήφιο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Κατρίνη

Επαφές και συζητήσεις με πολίτες θα έχει απόψε ο Μιχάλης Κατρίνης

Κατρίνη

Στα ορεινά ανεβαίνει σήμερα ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κατρίνης, συνεχίζοντας την επικοινωνία του με τους πολίτες όλης της χώρας στο δρόμο προς την εσωκομματική διαδικασία εκλογής προέδρου, που θα γίνει την Κυριακή 6 Οκτωβρίου.

Με το μήνυμα «Συζητάμε με τους πολίτες» ο Μιχάλης Κατρίνης διοργανώνει ανοιχτή συγκέντρωση και συζήτηση με τους πολίτες στις 8:30 το βράδυ, στο Καφέ «MOOD PLUS», Βασ. Γεωργίου 9.

«Επισκεπτόμαστε τα Καλάβρυτα για να πούμε στους πολίτες ότι έχουν επιλογή. Είναι η επιλογή της Ρήξης και της Ελπίδας. Της Ρήξης με αυτούς που θέλουν μια Ελλάδα για τους λίγους και τους ισχυρούς, με αυτούς που θέλουν το ΠΑΣΟΚ ένα μικρομεσαίο κόμμα για να διευκολύνει την παραμονή του κ. Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας στην εξουσία. Της Ελπίδας για όλους αυτούς που αναζητούν και περιμένουν μια Μεγάλη Παράταξη που θα είναι κόμμα εξουσίας και θα κυβερνήσει, έχοντας τη στήριξη της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας» αναφέρει ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Μ. Κατρίνης.

Το τελευταίο διάστημα, ο βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ έχει δείξει με τις δηλώσεις του τι είδους αντιπολίτευση θέλει να ασκήσει τα επόμενα χρόνια, αν αναλάβει την ηγεσία του κόμματος. Και χθες, εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό και υπουργούς της κυβέρνησης, με αφορμή την «αξύριστη εικόνα» τους, μετά τις φωτιές των τελευταίων ημερών.

Τόνισε χαρακτηριστικά: «H εικόνα πρωθυπουργού και υπουργών, που εμφανίζονται αξύριστοι και ταλαιπωρημένοι στο συντονιστικό για τις πυρκαγιές, μπορεί κάποια χρόνια πριν να περνούσε και να απέδιδε οφέλη για την κυβέρνηση, αλλά πλέον εξοργίζει τους πολίτες. Οπως τους εξοργίζουν και οι υποσχέσεις και τα μέτρα που εξαγγέλλονται, αλλά δεν υλοποιούνται ποτέ, για την αποκατάσταση των πυρόπληκτων περιοχών. Ο κ. Μητσοτάκης δεν ανέλαβε χθες τη διακυβέρνηση, κυβερνά 5 και πλέον χρόνια. Στην Αττική όσο καιρό είναι πρωθυπουργός έχουν καεί 600.000 στρέμματα, στην πυρκαγιά, την τελευταία, κάηκαν 100.000 περιαστικού δάσους, η φωτιά μπήκε στο Χαλάνδρι και στα Βριλήσσια». Παράλληλα επισήμανε ότι μόνο 1% των διαθέσιμων πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης για την πυροπροστασία έχει απορροφηθεί.

Ο Μιχάλης Κατρίνης αναφέρθηκε επίσης και στην ξεκάθαρη θέση που έχει διατυπώσει, ότι το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστεί με τη Νέα Δημοκρατία, προκειμένου να διατηρηθεί στη θέση του πρωθυπουργού ο κ. Μητσοτάκης.

«Η διακυβέρνηση της χώρας δεν μπορεί να περιλαμβάνει υποχρεωτικά τον κ. Μητσοτάκη, τη Νέα Δημοκρατία και όσους έχουν συμφέροντα μαζί τους. Μια Μεγάλη Παράταξη δεν θα είναι σωσίβιο για τον κ. Μητσοτάκη και όσους τον στηρίζουν. Για αυτό την πολεμούν και δεν τη θέλουν» κατέληξε.