Ντόναλντ Τραμπ: Υπονοεί ότι η Τέιλορ Σουίφτ τον υποστηρίζει με φωτογραφίες μέσω AI ΦΩΤΟ

H ανάρτηση με τις fake φωτογραφίες της Τέιλορ Σουίφτ και τον θαυμαστών της.

Trump

O Ντόναλντ Τραμπ υπονοεί πως έχει την υποστήριξη της Τέιλορ Σουίφτ, αναρτώντας ψεύτικες φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την τραγουδίστρια και τους θαυμαστές της να τον υποστηρίζουν.

Την Κυριακή, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, αναδημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Truth Social μια παραποιημένη αφίσα της διάσημης Καναδής τραγουδίστριας που δημιουργήθηκε με τη χρήση προγράμματος τεχνητής νοημοσύνης για να μοιάζει με το εμβληματικό διαφημιστικό φυλλάδιο στρατολόγησης ««I Want You For the U.S. Army» με τον θείο Σαμ μπροστά και στο κέντρο.

Τέιλορ Σουίφτ - Τραμπ

H ανάρτηση με τις fake φωτογραφίες της Τέιλορ Σουίφτ και τον θαυμαστών της

«Η Τέιλορ Σουίφτ θέλει να ψηφίσεις τον Ντόναλντ Τραμπ» έγραφε το γραφικό, με την 34χρονη Σουίφτ να στέκεται μπροστά από μια αμερικανική σημαία φορώντας καπέλο με την αμερικανική σημαία.

Η ανάρτηση συνοδευόταν επίσης από άλλες εικόνες που απεικόνιζαν θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ, γνωστοί ως Swifties, να φορούν μπλουζάκια που έγραφαν: «Swifties for Trump». Η συγκεκριμένη εικόνα είχε λεζάντα από κάτω με την ένδειξη «σάτιρα»: «Οι Swifties στρέφονται στον Τραμπ μετά την αποτροπή της επίθεσης από τον ISIS σε συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ».

Η απάντηση στην ανάρτηση αυτή του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου ήταν «Δέχομαι!».

Σύμφωνα με το iefimerida, υπενθυμίζεται πως η τραγουδίστρια ακύρωσε πρόσφατα τρεις συναυλίες της στη Βιέννη μετά από πιθανή απειλή για την ασφάλεια με την αστυνομία να συλλαμβάνει δύο άτομα με την υποψία ότι σχεδίαζαν επιθέσεις εμπνευσμένες από την οργάνωση Ισλαμικό Κράτος».

Η ανάρτηση προκάλεσε αντιδράσεις μεταξύ των θαυμαστών της Σουίφτ, οι οποίοι κατηγόρησαν τον υποψήφιο πρόεδρο για διασπορά παραπλάνησης.

Τραμπ

Όταν η Τέιλορ Σουίφτ κατακεραύνωνε τον Ντόναλντ Τραμπ

Σημειώνεται πως η διάσημη τραγουδίστρια που επί του παρόντος κάνει παγκόσμια περιοδεία, δεν έχει υποστηρίξει κάποιον υποψήφιο στις εκλογές του 2024, αλλά υποστήριξε τους Δημοκρατικούς το 2020 και επέκρινε τον Τραμπ όσο ήταν πρόεδρος, και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια των πανεθνικών διαμαρτυριών για την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό.

«Αφού υποδαύλισες τα πυρά της λευκής υπεροχής και του ρατσισμού σε ολόκληρη την προεδρία σου, έχεις το θράσος να παριστάνεις την ηθική ανωτερότητα πριν απειλήσεις με βία;», έγραψε στο Twitter/X. «Θα σε καταψηφίσουμε τον Νοέμβριο».

 

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία εξπρές: Αχαΐα και Ηλεία στις 4 περιοχές με ισχυρές βροχές και καταιγίδες σήμερα, νέα προειδοποίηση της ΕΜΥ

Τραγωδία σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση, παραδόθηκε στο Κιλκίς ο 21χρονος χειριστής του παιχνιδιού

Πυρκαγιά στο προαύλιο εργοστασίου λιπασμάτων, καίγεται δεξαμενή με νιτρικό οξύ: Μήνυμα 112 στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου

Ναυάγιο στο Παλέρμο: Και ο πρόεδρος της Morgan Stanley International στους αγνοούμενους

Υπουργείο Πολιτισμού: Με άδεια για βόθρο η πισίνα του σπιτιού του Κασσελάκη στις Σπέτσες»